Cream tøj – Det oversete tøjmærke

Cream tøj

Jeg faldt i dag over en trøje fra Cream, som jeg faktisk elsker at gå med. Desværre har den ligget alt for længe inde bagerst i skabet. Det glæder mig rigtig meget, at jeg fandt min trøje frem, da Cream tøj faktisk er utrolig fedt at gå med, hvilket også er grunden til at jeg skriver dette indlæg.

CTA-knap

Cream tøj

Jeg ser næsten aldrig nogle piger gå rundt i Cream tøj, og når jeg spørger mine veninder, kender de heller ikke rigtig til mærket, hvilket virkelig er en skam. Cream er et stort og anerkendt tøjmærke i udlandet, men har ikke rigtig slået igennem her i Danmark. Cream tøj er kendetegnet ved at være stilfuldt, lidt våget, utrolig smart og super behageligt at gå med. Læser man anbefalingerne rundt omkring fra verden, er Cream tøj også kendtegnet ved at være designertøj til lave priser.

Cream laver alt slags tøj

Cream er ikke specificeret til en slags tøj, som mange andre tøjmærker er. Cream laver tøj til hele kroppen. Alt fra undertøj, til bukser, til buksedragte og kjoler. Alt sammen i et fedt design til en relativ lav pris.

Nu har jeg jo selv en trøje fra Cream og kan derfor på alle måde anbefale dig at købe sådan en, men jeg vil næsten love dig at uanset, hvad du køber af Cream tøj, så vil du elske det!

Cream Deluxe

Cream Deluxe er navnet på deres sko, undertøjs og accessories kollektioner. Her kan du finde alt det lækre der lige kan pifte et outfir ekstra op. Er der en ting der går igen på meget Cream tøj, så er det BLONDER. Cream elsker blonder og bruger det på meget af deres tøj, hvilket jeg syntes er rigtig fedt. Er du ikke så meget til blonder, så laver de heldigvis også noget tøj uden, men de har helt klart mest med blonder.

CTA-knap

Kategorier:

Ingen svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *