Skotrends for kvinder i 2018

Hvilke store skotrends er der egentlig i 2018? Det kan du blive meget klogere på i dette indlæg. Her er der kigget på de tendenser, der var i modeugen i København i starten af 2018. Den overraskende overskrift for denne uge og 2018 skotendenser, vil du kunne se i det følgende.

 

Farvel til sneakers og hej til praktisk fodtøj

Selvom du nok selv ejer et par sneakers og ved, at alle dine venner og veninder også bruger dem konstant, så vil de blive mindre moderne i 2018 ifølge modeopvisningen i modeugen. I stedet vil endnu mere praktisk fodtøj blive dominerende i 2018, og det er en af de seneste nyheder indenfor modeverdenen.

 

Langt de fleste brands på podiet viste støvler i forskellige slags, som er moderigtige og praktiske i år, og som passer godt til det danske vejr. Der var for eksempel knæhøje hvide støvler, som går både til kjole men også med bukser, hvor bukserne er nede i støvlen. En hvid farve er måske ikke så praktisk som en mørkere farve. Så ved du, at de nemt bliver beskidte, skal du måske vælge en anden farve. Støvlerne ses nemlig i alle farver og med mønstre – i korte og lange.

 

Der var ligeledes nye udgaver af den traditionelle cowboystøvle, men også vandrerstøvler. Disse passer godt til det skandinaviske vejr og særligt til den store festivalsæson i Danmark, hvor praktisk fodtøj er et must. Her kan man både være moderigtig og praktisk på en gang med denne slags fodtøj.

 

Udover denne tendens så er der også plads til åbne sko som sandaler og stilletter til de varme dage. På disse er der både udsmykket med glimmer, de har en bred hæl og nogle blomsterprint. Der er gået all in på disse sko, hvis man ser på de store brands.

 

Generelt er der kommet flere farver på skoene, og du må også gere tage en sok på i sandalen.

 

80’er og 90’-stilen er tilbage

Generelt viste modeugen, at 80’erne og 90’erne er tilbage, når vi taler modetøj. Der hører især cowboystøvler til og denim, som vi for eksempel kender fra ungdomsserien Beverly Hills 902010. Det var gode tider, og dem kan du nu genopleve eller prøve rent modemæssigt.

 

Derudover er skulderpuder både til mænd og kvinder in igen, som vi kender fra 80’erne. Desuden er de runde solbriller fra disse årtier også tilbage. Ønsker du fortsat at være trendy, så kan det være en god idé at holde sig opdateret på de seneste nyheder, så man altid er med på de nyeste tendenser.

Kategorier:

Sko