Skal du til Le Mans næste år?

Vis hvem du holder med på racerbanen  

Traditionen tro løber Le Mans af stablen i juni måned næste år i den franske by Le Mans. Det ekstremt populære 24-timers løb tiltrækker hvert år flere hundredetusinde racerløbsentusiaster, og er man så heldig at skulle være med næste år, er det vigtigt, at man ikke går ned på sit merchandise, når man skal stå på sidelinjen på den ikoniske Circuit de la Sarthe.  

Danske racerkørere har gennem de sidste mange år deltaget i det populære racerløb, og en der efterhånden er en garvet Le Mans-deltager, er den danske Jan Magnussen, der siden 1999 hvert år har deltaget i det løb, der for mange anses som både det mest hårde, men også det mest prestigefyldte løb indenfor racerverdenen.  

Jan Magnussen kører for det amerikanske team Corvette Racing, og er det ham, og det hold man hepper på, så tøv ikke med at vise det på Circuit de la Sarthe med det fedeste udstyr fra eksempelvis Jan Magnussen Racing Shop, holdt i de traditionelle gule og sorte farver og dekoreret med Corvettes logoer og den legendariske maskot ”Jake.”  

 Går man all in, så sørg for at have bannere eller flag med, så man tydeligt kan vise de andre på racerbanen, hvem man holder med.  

 

Udstyr der også holder hjemme i stuerne 

Selvom over en kvart million hvert år valfarter til den forholdsvis lille franske by Le Mans, er det langt fra alle racerløbsentusiaster, der tager turen derned. Mange vælger i stedet at bruge den lørdag og søndag, Le Mans bliver holdt på til at sidde derhjemme foran fjernsynet og heppe med. 

Skal Le Mans ses sammen med vennerne hjemme i stuen, kan man dog stadig få noget af Le Mans stemningen ind i hjemmet uden at være på banen. Pynt stuen op med det fedeste merchandise, iklæd jer jeres sejeste T-shirts og sweaters, så der ikke er nogen tvivl om, at I eksempelvis holder med Jan Magnussen og sørg selvfølgelig for, at der er adgang til kolde øl, snacks og selvfølgelig kaffe til de tidlige morgentimer, hvor det måske begynder at blive svært at holde sig vågen.  

Så uanset om næste års Le Mans skal ses på Circuit de la Sarthe eller hjemme i stuen, så bidrag til den fantastiske stemning med det rigtige merchandise – det går man aldrig galt i byen – eller på banen – med.  

 

Kategorier: