Smukke tunikaer til plus size kvinden

Når man snakker om overdele til kvinder, så er bluser, toppe og skjorter ofte det første, der kommer op i tankerne. Men har du selv tænkt over, at tunikaen er en kombination af de 3 beklædningsdele. Det er en elegant blanding, som har det klassiske snit fra en skjorte og den flotte længde, som du finder hos de fleste kjoler. Du får derfor en smuk silhuet, som fremhæves af de fine snit, der oftest findes i tunikaen. Kvindelige former bliver fremhævet, selvom den har en løs pasform. Så uanset om du er plus size eller ej, så er det et stykke tøj, der ikke bør forbigås.

Tunikaen bør være en fast del af din garderobe. Den løse pasform gør den ideel til lag på lag moden, som har gjort sit comeback. Du kan nemt bærer den både med leggings, et par slidte jeans eller bare et par simple strømpebukser. Anvendelsesmulighederne er mange, og det er kun din egen fantasi, som sætter grænsen.

Find din næste tunika hos Mosters Butik

Mosters Butik er en webshop, som har et stort udvalg af tunikaer til plus size kvinden. De har et nøje udvalgt sortiment, hvor der er fokus på lækre materialer, flotte farve og fede detaljer. Du finder ikke bare en, men mange tunikaer hos dem, som fremhæver din kvindelige silhuet og pryder din krop med lækre materiale og mønstre.

Så uanset om du er til den klassiske sorte eller den knaldrøde tunika, kan de levere en, som falder i din egen personlige smag. Hos Mosters butik er tunikaen en vigtig del af deres sortiment, da dens popularitet ikke er til at rokke ved.

Detaljer som asymmetriske snit, trekvarte ærmer og v-udskæringen gør det ikke til et kedeligt stykke tøj – du får virkelig et stykke tøj, som sagtens kan bæres alene. Smid et par sneakers til for et sporty look eller giv den gas i et par stiletter, hvis du skal ud om aftenen – det er helt op til dig.

Kategorier: