Fjällräven – en klassiker, der aldrig går af mode

Tasken der passer til alt – og alle.  

Alle har helt sikkert stiftet bekendtskab med den, den der taske der kommer i alverdens farver og med det velkendte logo med en ræv. Enten har man selv en taske fra det svenske outdoorbrand Fjällräven, eller også har man helt sikkert set dem i gadebilledet, på studiet, på arbejdet eller på sine vandreture.  

 Fjällrävens mest klassiske taske, Kånken-modellen, er elsket og ejet af rigtig mange mennesker, og er man på udkig efter en ny taske, der er alsidig, praktisk og rummelig, så er det måske sådan en, man skal have fat i.  

Fjällräven er et brand, der ofte bliver associeret med udeliv, men den har gennem årene gradvist vundet sig ind i rigtig manges hjerter. På grund af Fjällrävens anvendelighed er tasken den perfekte følgesvend, uanset om man skal på arbejde eller på en vandretur gennem skoven. De fås i mange forskellige modeller og størrelser alt efter ens alder og behov, og man vil få en taske, hvor komfort og kvalitet altid er i højsæde.  

 

En taske, der nærmest ikke kan slides op 

Noget af det Fjällräven især er kendt for, er deres ekstreme holdbarhed. Selv efter flere trekking-ture og flere års brug i enten skolen eller på arbejdet, er der stadig mange gode år tilbage i sådan en taske. De kan nemlig følge en i rigtig, rigtig mange år på grund af det ekstremt slidstærke materiale, taskerne er lavet af.  

Så er man af den type, der ofte skifter taske og elsker at prøve nye ting, er dette måske ikke den rette taske, men er man på udkig efter en rygsæk, som man simpelthen næsten ikke kan slide op, så er Fjällräven et rigtig godt bud.  

Heldigvis er Fjällrävens tasker en klassiker og passer til de fleste garderober, og det vil de fortsætte med at gøre i rigtig mange år, så derfor skal man ikke være bange for, at ens rygsæk går af mode.   

 

Kategorier: