Mode er mere end tøj og sko

For rigtig mange er mode lig med tøj, sko og tasker fra alverdens kendte mærker og designere. Men for de fleste ligger det også solidt i underbevidstheden, at mode er så meget mere. For selvom man pryder sig med diverse lækre accessoires og pyntegenstande, er det langt fra nok, hvis man gerne vil stråle, når man bevæger sig rundt i offentligheden.

Må man dømme en bog på dens omslag?

Førstehåndsindtrykket er uundgåeligt. Og selvom vi ofte taler om, at man ikke må dømme en bog på dens omslag, er det ikke så nemt at lade være, som man lige skulle tro. Og når man taler om at være moderigtigt klædt og udstyret, er det måske heller ikke helt forkert, at man kan tillade sig at vurdere en person på den udstråling, vedkommende har, når man første gang ser vedkommende. Og derfor skal man altså ikke kimse af, hvordan man opfører sig og plejer sit udseende.

Det hvide smil giver indtryk af selvindsigt

Med årene kommer ens tænder til at signalere, at de ikke er helt nye længere. Og det kan faktisk have en stor indflydelse på den modtagelse, man får, og det indtryk, man sender, hvorvidt man har plejet sine tænder ordentligt. Hvide tænder – eller tandpastasmilet – er her ikke helt at undervurdere. For modtageren er det nemlig en indikator på, at man er god til at vedligeholde sine tænder, hvilket fortæller omverdenen noget om, at man har en fornuftig selvindsigt og ved, hvordan man skal pleje sine tænder. Husk derfor altid at møde op til dine tandlægetider, og undersøg i forbindelse hermed, hvorvidt det er muligt og ideelt for dig at få en tandblegning. Er du fra København, kan du eventuelt undersøge denne tandlæge Østerbro – god service og forstand på tandpleje.

Plejet hår fortæller, at du er renlig

Ligesom at smilet giver selvindsigt, fortæller et velplejet hår, at man har styr på sin personlige renlighed. Der er ikke noget værre end at løbe rundt med fedtet hår – og man bliver ofte modtaget med en skepsis i forhold til, om man overhovedet går op i at være ren.

Heldigvis er der mange måder, hvorved du kan sørge for, at dit hår altid er rent og stilet. Det tager hverken lang tid eller meget arbejde, og hvis man bare sørger for at gå til frisøren jævnligt, er den hovedpine ude af hovedet. Det er bestemt pengene værd.

Hav derfor altid styr på både tænder og hår. Gør det til en fast vane, at du jævnligt følger op på dette, og så vil resultatet og førstehåndsindtrykket helt sikkert blive både vel modtaget, og responsen vil blive bedre.

 

 

Kategorier: