Skal dit barn fryse under køreturen?

Her vil den ansvarlige forælder med 100% sikkerhed svare nej. Derfor er det heldigt, at man faktisk kan få en køredragt til den lille som kan holde ham eller hende varm på køreturen. Når man skal finde en køredragt er der dog flere ting, som man skal overveje, så man får den bedste køredragt, som både barn og forælder kan stå ved.

Bæredygtighed, bæredygtighed, bæredygtighed

Bæredygtighed er det nye sort og det er samtidigt også en nødvendighed, for Jorden har bare ikke resurser til, at vi kan foresætte som vi gør nu. Derfor kan du med fordel lede efter et produkt, der er lavet af et bæredygtigt materiale, som kan holde kulden stangen uden at udlede en helt masse CO2. Her er et materiale som uldfleece et oplagt valg, fordi det er et meget varmt materiale men også et meget bæredygtigt et. Ud over at køredragten skal være bæredygtig, så skal man også være opmærksom på, om den er stor og varm nok til at kunne holde barnet varmt under køreturen, for det er ærgerligt at have købt en super fed dragt, der bare ikke kan gøre, hvad den er købt til.

Hvem, hvad og hvor?

Når du skal finde den nye køredragt til barnet, så kan man godt blive lidt forvirret, fordi det jo ikke er det mest normale børnetøj i hele verden. Det betyder dog ikke, at det er umuligt at finde en god køredragt til junior. Et sted man kan lede er blandt de populære køredragter fra Engel, som er fremstillet i uldfleece og som er lidt tykkere en normalt, så barnet kan holde varmen. En Engel køredragt kan fås i mange forskellige størrelser, så der kan findes noget til alle. Det eneste du skal gøre nu, er at finde dit barns mål og finde en model, der passer din stilsans.

Kategorier: