Din hud belønner en god nattesøvn

Oplever du mørke rander under øjnene, markerede ansigtstræk og uren hud kan det være, du er i søvnunderskud. Din søvn har betydning for både det indvendige i din krop, men også dit udvendige look bliver påvirket. Så hvis du er i søvnunderskud hver nat over en lille eller stor periode, sætter det sine spor i din hud. Kom underskuddet til livs. Din hud vil belønne en god nattesøvn, men det kræver også, du har en ordentlig seng, hvor du kan restituere og give huden den ro, den har brug for.

Ingen stress og jag

I en travl hverdag kan du med god grund lytte til din krop, men også din hud kan fortælle, hvis du er for stresset. Når din adrenalin kører rundt i kroppen, og du ikke giver dig selv små pauser påvirker det også din hud. For meget adrenalin i kroppen kan medføre, at din hud hurtigere bliver ældre at se på. Derfor kan du med fordel mindske stressniveauet i hverdagen. Det kan betale sig.

  • Du får et bedre helbred
  • Et bedre forsvar mod overvægt
  • En smukkere hud

Det kræver dog også en god nattesøvn, hvor der ingen stress og jag er.

God seng, god søvn

En god nattesøvn kræver en god seng. Vælg derfor en seng, som kan få dig i drømmeland og give din hud den optimale ro til at restituere. For at ligge ekstra behageligt kan du vælge en topmadras til din seng. Dem er der forskellige af:

  • Skum
  • Memory skum
  • Latex

Topmadrasser kun med skum er den mindst komfortable madras, mens komforten bliver anderledes med en Memory skum-topmadras eller topmadras af latex. Desuden er der også forskel, idet topmadrasserne af skum holder på varmen, mens topmadrasser af latex leder varmen væk. Læs her om topmadrasserne og vælg den, der vil gavne din nattesøvn bedst og belønne din hud.

Kategorier: