Kom til at gå pænere i alle dine sko, uden du ødelægger dem

Oplever du ofte, at dine sko efter noget tids brug begynder at blive godt og grundigt gået til? Og det er ikke bare sådan, at de kommer til at blive mere behagelige at gå rundt i, som der er så mange, der synes – tvært imod. Det er nærmere som om, at du får dem gået helt ud af deres facon, således de bliver helt skæve at se på. Og i sidste ende bliver det så tydligt, at det næsten er pinligt at gå i skoene, hvorfor du må investere i nogle nye. Er det noget, du kan nikke genkendende til? Så kan det være, at du kæmper med pronation i dine fødder. Det kan du læse meget mere om her nedenunder.

Mange går forkert og kommer derfor til at kæmpe med pronation

Der er i dag rigtig mange, der går forkert på deres fødder og i deres sko. Og det fordi, at de simpelthen ikke er klar over, at der findes en måde, hvorpå de kan komme til at gå rigtigt. Ofte forbinder man de ømme fødder med en lang gåtur, dårlige sko eller træthed, dog er det tit sådan, at det er selve den måde, man går på, der fører til gener. Mange kæmper nemlig med en forkert belastning af deres fødder, hvilket kan føre til at lige fra hælsporer og nedsunken forfod til pronation.

Ømme fødder og forkert belastning af dem kan føre til skader i hele kroppen

Og det er noget, som der skal behandles, for på sigt er det noget, der kan føre til gene i hele kroppen. Går du forkert på dine fødder, belaster du nemlig også både skulde, ryg, nakke og knæ, og på sigt kan det blive meget smertefuldt og føre til en mere hæmmet hverdag. Du skal derfor behandle dine fødder godt – det er trods alt dem, der skal bære rundt på dig hele dit liv, og derfor skal de kunne modstå din vægt.

Undgå pronation med gode, stabiliserende indlægssåler fra Align Footwear

Derfor er de nødt til at få den støtte, som de har behov for. Og det er noget, som du kan opnå med et par gode og stødabsorberende indlægssåler fra Align Footwear. Disse såler støtter foden og giver den et blødere underlag, således der ikke opleves hårde stød op gennem kroppen, hver gang du tager et skridt. Og så er de også med til både at afhjælpe og forhindre pronationi foden, således du ikke kommer til at gå så skævt, at du ødelægger dine sko og har svært ved at gå normalt i dem, fordi du slider støtten i dem op med det samme.

Pronation er det, der kaldes for fodens naturlige støddæmpning. Så virker den ikke helt, som den skal, er der stor risiko for at udvikle skader. En for stor pronation stresser således ledbånd og muskler i led og underben, og det er derfor ikke muligt at stabilisere foden uden nogle støttende indlægssåler.

 

Kategorier:

Sko