Det perfekte kontor – med lidt hjælp fra House Doctor

I et hus spiller hvert enkelt værelse en stor rolle, og alle rum er vigtige på hver sin måde, og bruges til hver sin fordel. Soveværelset er et personligt sted, hvor man har mulighed for at træde et skridt tilbage, og bare nyde lidt tid for sig selv. Stuen giver plads til samvær og hygge, og badeværelset – ja dét er der ikke så meget at sige til, andet end at vi ihverttilfald ikke ville kunne leve uden det. Et andet rum der også spiller en væsentlig del, er kontoret. Det fungerer lidt på samme måde som soveværelset, men er i stedet et sted hvor man kan arbejde i fred og ro, og i trygge omgivelser.

Derfor er det heller ikke lige meget, hvordan man vælger at indrette det, og værelset skal gerne være så personligt som muligt. På den måde får man mest mulig ud af arbejdet, og det er nemmere at opretholde koncentrationen, fordi man bevidst har valgt at indrette rummet, så der ikke er nogle forstyrrende eller larmende elementer.

Hos House Doctor finder du alt hvad du kunne få brug for, for at sikre dig at dit kontor blive lige præcis sådan, som du gerne vil have det.

Skab det ultimative skrivebord med House Doctor

Det er meget forskelligt fra person til person, hvordan man arbejder bedst, og derved også hvordan ens skrivebord skal se ud. Nogle kan godt lide at have alting lige inden for rækkevidde, mens andre holder det så minimalistisk som muligt, uden alt for meget rod. Om du er til det ene eller andet, kan du her læse om nogle idéer til, hvordan du kan opnå det optimale arbejdsmiljø, med hjælp fra de lækre produkter House Doctor tilbyder. 

Hvad end du arbejder på computeren eller på papir, har vi alle brug for at skrive små notater ned nogle gange. Til tider kan det haste ret så meget, og det er derfor utrolig vigtigt, at man altid har skriveredskaberne tæt på. Og ja, en skuffe virker da også fint, men umiddelbart ville det være langt mere optimalt, hvis de stod fremme. Her ville det være perfekt at bruge nogle af House Doctors mange krukker, der fås i flere forskellige farver. Nogle fås også med låg, hvis du skulle få brug for at gemme noget væk, men stadig gerne vil have det så tæt på som muligt.

House Doctor tilbyder også lidt forskelligt nips, der kan live skrivebordet op, og give det noget personlighed. Her finder du blandt andet en evighedskalender, der med sit simple look virker både neutral og moderne. Derudover ville en sød detalje være nogle fine stearinlys eller lysestager. Disse ville især være gode nu, hvor dagene så småt begynder at blive kortere, og det bliver hurtigt mørkt.

Lad House Doctor hjælpe dig med dekorationen

Det er ikke kun indretningen der kan sige meget om en person, men i særdeleshed også måden man dekorerer sit hjem. På kontoret er der brug for meget opbevaringsplads, men hvis man samtidig ønsker at opretholde orden i sine ting, er det ikke nok bare at smide dem i skuffer og skabe. House Doctor er eksperter i at kombinere det praktiske og pæne. Deres produkter er simple og derfor er du næsten altid garanteret, at du kan bruge det i din boligindretning. Når det kommer til kontoret, står de også her klar til at hjælpe. Blandt andet har de en masse fine magasinholdere, der fås i forskellige farver. Én af modellerne har et meget simpelt gittermønster i metal, og House Doctor tilbyder også en matchende opslagstavle, som man eventuelt kunne hænge op over skrivebordet.

Ure har de også nok af. Hvor nogle er meget enkle og klassiske, finder du også et udvalg af ure i sjove farver og materialer. Nogle er brune, nogle er blå, nogle er lavet i beton og andre har en fod, så man eventuelt kunne have ét stående på en reol eller en hylde. Ønsker man at tage en pause i en lænestol eller på en lille sofa, står de også her klar med et bredt udvalg, samt farverige og simple tæpper og puder til at pynte med.

På Dubuy.dk kan du finde meget mere House Doctor, sammen med andre lignende mærker som Bloomingville, Hübsch og Ferm Living.

Kategorier: