Sådan sparer du penge på din garderobe

Hvis du er vild med at købe nyt tøj og følge med de nyeste trends, ved du også, at det kan være en meget dyr hobby at have. Når du gerne vil følge med de nyeste tendenser, kan det nemt løbe op. Dog kan du sagtens gøre noget ud din garderobe, men samtidig spare penge.

Køb dit tøj brugt

Hvis ikke du er vant til at købe brugt tøj, er det måske ikke noget, som du synes lyder tiltalende. Dog kan du finde rigtig meget fint tøj, der er brugt. F.eks. findes der specielle loppemarkeder, hvor folk sælger ud af deres tøj. Der er rigtig meget tøj, hvor standen er nærmest som nyt, men som er langt billigere end helt nyt tøj. På den måde kan du få langt mere for dine penge. Du kan også købe brugt tøj på nettet og i genbrugsbutikker.

Pas godt på dit tøj

Der findes rigtig meget tøj, som er billigt, men som til gengæld ikke holder ret længe. Derfor vil du kunne få rigtig meget ud af at købe tøj, der er lidt dyrere, men som til gengæld er af bedre kvalitet. Selvom hvert stykke tøj er lidt dyrere, kan det faktisk godt være billigere i det lange løb, fordi du ikke skal smide tøj ud hele tiden og købe nyt. Tøj af bedre kvalitet kan du også have i længere tid. Det kræver bare, at du passer godt på det og f.eks. sender noget af det på renseri i stedet for at vaske det.

Sælg ud af dit tøj

Hvis du har tendens til at købe meget tøj, er der helt sikkert også meget, som du ikke længere får brugt. Hvis du vil undgå, at din garderobe hober sig op, kan du sælge ud af dit tøj. På den måde får du også flere penge til nyt tøj.

Kategorier: