Sådan klæder du dig som de kendte

Dette er sponsoreret indhold

I dag er der rigtig mange, som får inspiration til tøj, livsstil og meget andet fra kendte mennesker. Det er efterhånden blevet nemt at stjæle de kendtes stil, men det kan også være svært, for det er jo de færreste, som har lyst til at være en tro kopi. Du kan dog sagtens få inspiration fra kendte ansigter og deres stil samtidig med, at du bevarer din egen personlige stil. Det handler om at mikse forskellige ting sammen, som du kan lide. På Kendte.dk kan du få meget mere inspiration fra de kendte i både indland og udland.

Tag det, du kan lide og lad det andet være

Alle mennesker bliver inspireret af andre – om det er kendte eller ikke kendte. Det er dog ikke ensbetydende med, at du nødvendigvis skal tage hele deres stil til dig. Du skal bruge de elementer, som du kan lide, og der vil sikkert også være noget, som du ikke bryder dig om. Det skal du bare lade være og i stedet bruge det, du kan lide på din egen måde. På den måde får du også skabt din egen stil, men med god inspiration fra nogle af de kendte mennesker, du bedst kan lide. Stil er mange ting, men så længe du kan lide det, er det god stil for dig. Brug altid kun det, du kan lide – også selvom dit idol gør noget andet.

Husk at du skal føle dig tilpas

Du kan klæde dig nok så meget som en eller flere kendte personer, men hvis ikke du er tilpas i det tøj eller den stil, er det ikke det værd. Det vil også kunne ses på flere meters afstand af andre, hvis ikke du har det godt i det, du går i. Nogle gange kan det være sjovt og sundt nok at udfordre dig selv lidt, også hvad angår tøj og stil. Hvis du ikke har det godt i det, skal du droppe det igen. Bare fordi det ser flot ud på den røde løber, er det ikke ensbetydende med, at det klæder og passer til hvem du er. Inspiration er altid godt, men du skal altid huske at have dig selv med i det.

Prøv stilen af med budgetkøb

Det kan være dyrt for dig, hvis du vil gribe stilen fra de kendte. Det er nemlig ikke altid, at det er de helt billige mærker, der bliver vist frem på den røde løber. Hvis du vil gribe stilen, kan du tit finde ting, der minder om, men som bare er meget billigere. Det kan være en god måde at prøve det af på. Ved at købe en billig kjole, som minder om, kan du finde ud af, om det er noget for dig, og så er det jo heller ikke sikkert, du vil bruge så mange penge på tøj og sko, som nogle kendte gør på den røde løber. Til det kan køb på budget være en god ide. Det gør også, at du gør det til dit eget, fordi det ikke bare er en tro kopi.

Kategorier: