Tag dig godt af din hud i hverdagen

De fleste er naturligvis klar over, at det er nødvendigt at passe lidt på sin hud. Måske blev hudpleje først en prioritet, da rynken i din pande begyndte at blive lidt for permanent, eller måske har du været opmærksom på det, siden den første bums viste sig i dine teenageår. Uanset hvad behøver det heldigvis ikke være besværligt at tage dig godt af din hud i hverdagen, og det kræver heller ikke altid en masse hudplejeprodukter. Med fornuftig kost og ordentlig nattesøvn, har den sunde hud aldrig været tættere på.

Sørg for at få nok søvn

Du har sikkert oplevet, hvordan en nat med dårlig søvn kan sætte sig i din hud. Store, mørke rande under øjnene og bleghed er måske ikke særligt charmerende, men det er faktisk ikke det, du skal være bekymret for. Søvnen kommer nemlig først til at spille afgørende en rolle for din hud, hvis du lever med et søvnunderskud i længere tid ad gangen. Du skal i hvert fald have 7 timers god søvn, blandt andet fordi, det er i søvnen, at kroppens celler reparerer sig selv. Uden det vil din hud blive irriteret. Mørklægningsgardiner efter mål kan for eksempel hjælpe dig til at sove bedre, fordi de holder lyset ude. Se mere på gardinbussen-prisgaranti.dk.

Vær opmærksom på din kost

Det skader ikke at være opmærksom på din kost, når det kommer til hudpleje. Du skal selvfølgelig ikke blive fanatisk og droppe fedt og sukker, for det er bestemt heller ikke sundt. Men du har måske selv oplevet, at din hud slår ud efter en weekend proppet med byture, McDonalds og bland-selv-slik? Heldigvis er der også nogle forskellige fødevarer, som sandsynligvis påvirker din hud i en mere positiv retning. Det gælder for eksempel frugt, fordi det indeholder en masse antioxidanter, som er med til at gendanne din hud efter dagligdagens slid.

Kategorier: