Sådan styler du dit tøj efter din figur

De fleste kvinder kender det. Man har altid noget i sit tøjskab, som man aldrig får på. Tøjet var så pænt på modellen, men da du så fik det på derhjemme, så så det helt forkert ud. Det kan være svært at vide, hvad der klæder ens figur. Hvad bør dit tøjskab indeholde og hvordan styler du det bedst muligt så det passer til din figur? Og hvad bør du bare holde dig fra? Det vil du i denne guide få råd til.

 

Sådan gør du

Det første råd er at sætte blusen ind i bukserne. Hvis du sætter blusen ordentligt, vil det kunne få dig til at se slankere ud, da det markere det område, hvor dine hofter bliver smalle op imod din talje. Når du har sat blusen i bukserne, så hiv lidt op i blusen, så den poser lidt ud over dine bukser. Du kan nøjes med kun at sætte det forreste af blusen i bukserne. Dette råd er til dig, der gerne vil have det bagerste dækket lidt til, men stadig have en lækker form. Et andet godt råd er at købe et par bukser i den rigtige længde og som ikke er for lavtaljet. Skinny jeans klæder alle og ikke kun de meget tynde kvinder. Så længe du finder et par bukser i den rigtige størrelse, så vil det klæde dig og vise dine former. Derudover skal du skabe kontraster. Sæt en nederdel sammen med en lang cardigan. Det vil få dig til at fremstå mere velproportioneret.

 

Sådan skal du ikke gøre

Vil du gerne skjule dine lår og bagdel, så skal du ikke forsøge at gøre dette ved at trække din bluse stramt ned over din bagdel. Dette er der mange der gør, men det vil faktisk kun fremhæve dette område. Derudover skal du passe på med at bruge for mange lag af tøj, da dette vil få din krop til at forsvinde. Tunikaer kan også være rigtig dejlige at have på, men her vil din krops form også blive skjult. Fremhæv i stedet dine former og sæt pris på den figur du har.

Kategorier: