Vær attraktiv

Vil man gerne fremstå så attraktiv som muligt, er det ikke nok at have den helt rigtige frisure, det smarteste tøj og en tillokkende personlighed. Mange vil holde afstand, hvis ikke de bryder sig om den måde, hvorpå du lugter. Grænsen mellem en lugt og en duft kan dog være hårfin. For nogen vil en meget sødlig parfume måske være det lækreste i verden, mens andre stort set vil få kvalme af den. Derfor er der meget at overveje, når man køber parfume(r). Vigtigst af alt er velsagtens, at man vælger en duft, man selv kan holde ud og nok også mere end bare holde ud. Det styrker nemlig selvtilliden, hvis man bærer noget, man er tilfreds eller nærmest stolt af.

 

Make up

Udover at dufte rigtigt, er det for mange også vigtigt, at man har lagt en skarp make up. I den forbindelse er det, lige så vel som med parfumen, vigtigt at tænke på kvaliteten. Det gælder både for udseendet/duften, men også for din egen sundhed. Der findes efterhånden et utal af billige, usunde produkter, der er sammensat af noget man dårligt nok har hørt om. Der findes imidlertid producenter, der holder en rigtig høj standard inden for begge af disse kriterier. Det gælder faktisk mange af de større mærker i industrien såsom Chanel, Díor osv. Også Lancome produkter er konkurrencedygtige.

 

Hvordan vælger man skønhedsprodukter?

På markedet i dag kan man myriader af parfumer, cremer, masker og lignende. Det kan derfor være svært at vælge. Det bedste man kan gøre er jo nok at gå ned i en butik, der forhandler disse ting og prøve en masse forskelligt. Masker kan selvfølgelig være svære at prøve på nede i den lokale Matas, men heldigvis er det også muligt at få prøver af disse, som man kan tage med hjem og se, om de gør det, man gerne ville have ud af dem. Endnu bedre er det måske at spørge om hjælp i en butik. Der er god chance for, at ekspedienterne i denne slags butikker ved mere om skønhedsprodukter, end du selv gør. Måske finder man ud af, at det man egentlig troede man havde brug for er overflødigt.

 

Cremer

Der er en grund til, at der er udviklet forskellige cremer til forskellige dele af kroppen. For eksempel er øjencreme særligt designet til at fugtig- og blødgøre det mere porøse hud, der er omkring øjnene. En stærkt parfumeret håndcreme vil som oftest være alt for kraftig til dette mere skrøbelige område. Derudover vil ansigtscremer tit være vandbaseret, så der ikke ophober sig overskydende fedt i porerne i ansigtet. Desuden er det vigtigt at nævne, at man naturligvis skal vaske sit ansigt, førend man påfører cremen. Det gøres så man fjerner eventuelle urenheder, så de ikke trækker ind sammen med cremen. Vandet skal helst ikke være for varmt, da det kan tørre huden ud, hvis det er en proces, man gentager flere gange dagligt. Normalvis vil bodylotion være oliebaseret – især creme til fødder og hænder er oliebaseret, da hænder og fødder hurtigt tørrer ud, da begge dele udsættes for mere slid og kontakt end det øvrige af kroppen.

Kategorier: