Pas godt på dine fødder med fodmassage

Vinterhalvåret byder som oftest på lave temperaturer og store mængder nedbør af den ene eller anden slags. Derfor finder man vinterjakker, halstørklæder, handsker og huerne frem for at beskytte sig selv mod vind og vejr – og også fødderne bliver passet ekstra godt på og pakket godt ind. Man gør det selvfølgelig i den bedste mening, for med våde og kolde tæer risikerer man at blive syg. Men ens fødder og tæer har ikke godt af at være pakket ind, da det kan klemme på muskler og led, og det begrænser fodens naturlige bevægelighed.

Fodmassage i København

Hvordan lyder det med et varmt fodbad efterfulgt af en massage af hæl, ankel, tæer og underben, der har til formål at afhjælpe spændinger og løsne op i musklerne. Dette kan du få hos Kliniksundfod.dk i København.Dine fødder skal bære dig gennem livet, så det handler om at passe godt på dem. En behandling med fodmassage vil give dig en fornyet energi og give dig en følelse af velvære og luksus.

Der er massevis af nervebaner i fødderne, som har tilknytning til resten af nerverne i læggene, benene, hofterne, ryg, skuldre og nakke. Derfor er fødderne særligt vigtige at passe på, hvilket også er baggrunden for, at det anbefales at undersøge hvilke fodklinikker, der er statsautoriseret klinik for fodterapi.  På den måde er du sikker på, at dine fødder er i sikre hænder. Særligt hvis du oplever uforklarlige smerter i dine fødder, både på forfod, hæl og tæer, bør du være ekstra varsom med behandling af dine tæer. Det kan nemlig skyldes, at der sidder nerver i klemme, eller at der er sket en overbelastning. I forlængelse heraf skal det dog nævnes, at du uden bekymring sagtens kan arrangere en aften med velvære på programmet derhjemme med din mand eller veninder – en omgang fodbad og blid fodmassage gør bestemt ingen skade. 

Kategorier: