Forkæl dig selv og dine lokker med en tur til frisøren

De fleste mennesker er vilde med at komme til frisøren, få nusset om håret og komme ud med friskt og sundt hår. Mange udskyder det dog ofte alt for længe, enten på grund af tidsmangel, eller fordi de synes det er for dyrt. At gå til frisøren bør dog stå på din to do liste mindst et par gange om året – læs bare her hvorfor, og bliv inspireret til et visit hos Frisør Salon Hänel i Vojens tæt på Haderslev.

Få klippet de triste og slidte spidser af …

… og se, hvor sundt dit hår vil komme til at se ud. Det er en skrøne, at håret vokser hurtigere af at blive klippet ofte. Dog er det stadig vigtigt at blive klippet i ny og næ, da hårspidserne med tiden vil blive slidte og spalte. Spaltningen vil med tiden rykke op af hårstrået, så ved at blive klippet kan du undgå, at for meget af håret blive spaltet.

Giv dit hår en make over …

… og oplev, hvor meget en ny frisure kan gøre for dit udseende. Mange af os bruger vores hår som en del af vores identitet. Håret skal gerne se godt ud og sidde ordentligt, og mange har derfor tendens til at have den samme frisure altid, da det er nemt og ser godt ud. Det kan dog gøre rigtig meget for dit udseende og din udstråling, hvis ud sommetider prøver noget nyt. Overvej eksempelvis at få lavet krøller, hvis du har meget tyndt og glat hår, og se, hvordan fylde i håret kan give dig et helt nyt look.

Få råd og vejledning til pleje af håret …

… så du kan have de rette produkter på badeværelseshylden, og holde dit hår sundt og flot mellem frisørbehandlingerne. Du behøver ikke nødvendigvis at investere i de dyreste produkter, så længe du ved, hvilken pleje og styling netop dit hår har brug for.

Kategorier: