Mega god og kraftig hårspray fra Tigi

masterpirce

Der er store forskelle mellem hårsprays, og der findes rigtig mange elendigt hårspray på markedet.

Find et godt tilbud her

Vi har dog fundet en hårspray som bare er utrolig god. Læs mere her  i artiklen eller gå direkte til et godt tilbud
Tigi er firmaet bag den bedste hårspray jeg har prøvet til dato. Tigi er et stort og kendt mærke i udlandet, men i Danmark har de haft lidt svært ved at slå igennem.

Dette skyldtes helt sikkert at Tigi’s gode produkter ikke bliver solgt i detailhandlen. Det er kun på nettet eller ved frisøren, at du kan købe Tigi’s professionelle produkter. Dette gør sig også gældene for alle andre mærker, L’oreal, Schwarzkopf osv. De professionelle og gode produkter kan du bare ikke købe i detailhandlen. Der kan du købe deres basis produkter, som på ingen måde er lige så gode som deres professionelle produkter.

Tilbage til hårsprayen. Tigis, Masterpiece, hårspray giver et utroligt kraftigt hold til dit hår uden, at håret bliver stift. Hårsprayen kan bruges i alle typer og længder hår. Hårsprayen er fugtafvisende og egner sig derfor rigtig godt til alle de piger der ofte glatter deres hår.

Tigi hårsprayen har en dejlig sød og tropisk duft og tilføjer en kraftig glans til dit hår.

For at få det bedste resultat skal du helst spraye fra en afstand af 10-15 cm. Vil du have ekstra volume i dit hår, skal du løfte dit hår og spraye inde ved hårrødderne.

Tigi masterpiece hårspray er lige nu på tilbud til 119 kroner, normal prisen er dog kun 185 kroner, hvilket er en rigtig god pris for en hårlak der er så god.

Du kan finde hårsprayen her

Kategorier:

Ingen svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *