Køb et moderigtigt laptop sleeve og skil dig ud

Laptop sleeve

Er du typen som gerne vil have et moderigtigt look, uden at det virker alt for opstillet? Så kan det rigtige laptop sleeve være med til at give dig et cool look, uden at det virker alt for bastant. Et sleeve kan faktisk være med til at sætte prikken over i’et, når du skal fuldføre dit look. Hvis du allerede ejer et sleeve, så er der en stor chance for at du ejer et helt almindeligt sort neophren sleeve, som du fik med i købet, da du købte din PC eller Macbook i Elgiganten. Hvis du bare går lidt op i dit look, så bør du hurtigst muligt anskaffe dig et nyt sleeve. Med det rigtige etui til din PC kan du sende et stærkt modebevidst signal til omverden. Med det rigtige sleeve har du en unik mulighed for at skille dig ud, uden at skulle betale en formue. Du kan sagtens købe et elegant og pænt sleeve til under 300 kroner.

Hvis du bruger din computer i forbindelse med professionelle arbejdsmøder eller under mere formelle omstændigheder, så kan det være med til at sende et seriøst signal til dine kollegaer og samarbejdspartnere, hvis du bærer et cool og stilrent sleeve. Du skal huske på, at du har din computer med dig overalt, hvilket betyder, at du også medbringer dit sleeve overalt, når du er på er farten, så hvorfor ikke købe et sleeve som du er stolt af. Der er særligt to typer af sleeves, som man bør overveje, hvis man vil have et moderigtigt sleeve:

Læder sleevet

Hvis du gerne vil have et unikt sleeve, der samtidig har et seriøst og professionelt look, så kan det være en god ide at købe et lækkert læder sleeve. Et læder sleeve vil altid være et hit, hvis man ønsker en optimalt beskyttelse, men samtidig ønsker et sleeve der oser af kvalitet. Når du går med et læder sleeve under armen, vil du sende et modebevidst signal til omverden. Et læder sleeve har også en behagelig berøringsoverflade. Den vil også klæde ethvert stuebord, når du har den liggende derhjemme.

Filt sleevet:

Filt sleevet er et af de nyere sleeves, der virkelig er blevet populær de sidste par år. Ved første øjekast på de smarte filt sleeves, forstår man hurtigt hvorfor de er blevet så populære. Som navnet antyder, så er disse sleeves nemlig lavet af et filt materiale, hvilket hurtigt skaber et anderledes look, som hvis det var et hjemmelavet sleeve. Et filt sleeve har også et højt beskyttelsesniveau, hvilket gør den til et yderst populært valg, når man skal vælge det helt rigtige modebevidste valg.

Ejer du en bærbar PC og har du endnu ikke investeret i et moderigtigt sleeve? Så er det ved at være tide.

Kategorier: