Cyber Monday – hvad er det, og hvorfor er det en god idé?

Cyber monday

Black Friday falder i år på november den 24., og mandagen efter dette falder Cyber Monday. Dette sker mandag den 27. november, og der er her også tale om rigtigt fede tilbud. Cyber Monday er modparten til Black Friday, hvor Cyber Monday finder sted på internetbutikkerne fremfor i de fysiske butikker. Dette betyder også, at du helt slipper for at ligge i kø til de gode tilbud. Det er nemlig den største ulempe ved tilbuddene til Black Friday – der er ikke mange mennesker, der virkeligt orker at ligge i kø i ti eller tolv timer, selvom tilbuddene er virkeligt gode.

Praktisk måde at finde gode tilbud på tøj

Hvis du er lidt af en tøjentusiast, så har du måske allerede oprettet forskellige ønskelister på diverse tøjbutikkers hjemmesider, eller måske sætter du bogmærker, hver gang du finder et fedt stykke tøj online. Det gode ved dette er, at så snart det er Cyber Monday, kan du hurtigt browse igennem alle dine ønskede stykker tøj og se, om der eksempelvis er et par fede sneakers på tilbud, som du har ønsket dig i meget lang tid. Eller måske finder du en meget dyr jakke, som pludselig har fået slået halvtreds procent af prisen – og så kan det næsten ikke betale sig at lade være med at slå til.

Shop i ro og mag fra sofaen

Det bedste ved Cyber Monday er selvfølgelig også, at man kan sidde og gøre det hele fra sofaen med en kop varm te ved hånden og sin yndlingsmusik i baggrunden. Tilbuddene åbner op klokken 00:00, og du bør derfor sidde klar her, så du hurtigst kan finde vej ind på dine yndlings internetbutikker. Du kan også lave lidt søgninger på tøj i dagene op til Cyber Monday, da mange butikker selvfølgelig reklamerer med deres kommende tilbud, og du kan på denne måde også finde tilbud på nyt tøj, som du slet ikke vidste, at du behøvede.

Hvis det har fanget din interesse at gøre nogle gode køb til Cyber Monday, så kan du se liste over tilbud her.

Kategorier: