5 ting du skal købe til efteråret

gode bøger

Efteråret er så småt i gang, og det er derfor tid til at opdatere garderoben og boligen, så du bliver klar til at være ude i det blæsende og regnfulde efterårsvejr. Men det er ikke kun garderoben, der skal fornyes når efteråret træder ind, du kan med fordel også købe lidt nyt til boligen, når det bliver tid til indendørs hygge.  

 

En varm frakke

En absolut nødvendighed i efterårsvejret er en varm frakke. Du kan altid finde en lækker frakke, der passer til nyeste mode. Når du skal ud og kigge efter din næste frakke, kan du med fordel kigge efter en frakke, der samtidig er vandtæt. Man ved aldrig hvornår den næste byge rammer i Danmark og en vandtæt frakke er derfor enormt vigtigt, hvis du gerne vil slippe for at blive alt for gennemblødt.

 

Et par gode støvler

Vi bliver lige inden for garderoben i første omgang. Det næste der er godt til at have til efteråret, er et par lækre støvler. Du kan finde pæne korte støvler, som passer godt til efterårsvejret, og som også følger moden. Du kan også overveje et par gode gummistøvler, så du er klar til at gå tur i efterårsvejret. Et par gummistøvler behøves heldigvis ikke at virke kikset, du kan få mange moderigtige gummistøvler som fx Ilse Jacobsens mærke.

Et par gode støvler, som du kan gå meget i, uden at kommet til at fryse, er godt at have – specielt hvis du gerne vil undgå efterårets første forkølelser. Hvis du mangler et par lækre og varme støvler til de kolde efterårsmåneder, kan du kigge på nettet. Nethandel er så udbredt i dag, at du kan få et større udvalg end i de fysiske butikker, du kan fx kigge på https://www.fashionforest.dk/sko/stoevler

 

Spil til de kolde dage

Når det kolde vejr for alvor har sat ind, er det tid til at hygge indendørs. Der findes ikke noget hyggeligere, end at sidde inde og spille brætspil, og kunne høre regnen udenfor. Du kan derfor forberede dig til efteråret ved at købe sjove spil til de dage, hvor det bare ikke er vejr til at gå udenfor.

Det kan også være en sudoku eller kryds & tværs, som du kan hygge med indenfor. Hvis du er til puslespil, er det også perfekt til indendørs afslapning. Til børnene kan du også købe sjove spil eller Hama perler, som de fleste børn synes er hyggeligt at sidde og lave små kunstværker med.

 

Et blødt tæppe

Det næste på listen, er også til hyggedagene indenfor. Et blødt tæppe er det bedste til eftermiddage i sofaen med ynglingsserien. Med et blødt tæppe og en varm kop kaffe eller the er du beret til en hyggelig dag i afslapningens tegn.

Du kan også købe et tæppe med varme i, hvis du er en af dem der fryser nemt. Der findes ikke en bedre måde, at få varmen på, end at sidde med et varmt tæppe over sig og en god bog eller et godt Tv-program.

 

Et par gode bøger

Det sidste, der er en fantastisk investering at gøre sig til efteråret, er en god bog eller to. Der er mange gode grunde til at læse bøger, heriblandt at man over længere tid, bliver klogere og får et øget ordforråd.

Der kommer hele tiden nye bøger ud, og der er altid en spændende bog på markedet, uanset om du er til fantasy, krimibøger eller noget helt 3. Du kan også tage et smut på biblioteket og finde nogle spændende bøger.

Kategorier: