Guide: Sådan gør du garderoben mere feminin

Der går hurtigt hverdag i tøjstilen – det er nemmere lige at smide den gamle hoodie eller træningsbukserne på eller bruge de gamle, slidte sneakers. Mange kvinder har dog et ønske om at vise deres feminine side lidt mere frem i tøjstilen, og heldigvis er en feminin garderobe ikke ensbetydende med ukomfortabelt tøj eller shoppingture, der ruinerer dig. Ved hjælp af disse få tips, kan du gøre garderoben ekstra feminin.

Klæd dig efter din kropsfacon

Kvinder har vidt forskellige former, og derfor er der også mange versioner f det feminine look. Det at vise sin feminine side frem handler mere generelt om at være selvsikker og turde at elske og fremvise de feminine former, man har. På den måde er feminin påklædning altså flatterende tøj. Med andre ord skal du ikke prøve at kopiere modedivaers tøj, men i stedet finde det tøj, der på en yndefuld måde komplimenterer din krop sådan, som den er. Det kan være en god idé at tage en test for at se, hvilken kropstype, du har, og i den forbindelse få gode råd til, hvilket tøj, der klæder din kropstype. Når først du er bevidst om dette, bliver det nemmere og en hel del mindre frustrerende at skulle finde nyt tøj, der klæder dig.

Lad det feminine være et twist

Det feminine look kan hurtigt blive portrætteret som store prinsessekjoler og lyserøde farver overalt, men der er langt mere til det feminine end dét. Du behøver ikke investere i en helt ny garderobe for at fremhæve det feminine – prøv i stedet i det små og brug flere accessories til dine outfits. Du kan også lade én beklædningsdel såsom nederdelen, kjolen eller en figursyet top være den ekstra feminine del af outfittet og blande denne beklædningsdel sammen med dit andet tøj, så du ikke kommer til at føle dig for ukomfortabel med alt det nye. Faktisk er miksede stilarter både moderne og feminint, og samtidigt giver det plads til det personlige præg, som giver dig en følelse af, at du kan være dig selv i din tøjstil. På den måde holder du også fast i kernen af det feminine, nemlig at fremstå selvsikker og stilsikker på din helt egen måde.

Kategorier: