Få styr på sommergarderoben

Sommeren er lige rundt om hjørnet, og har du endnu ikke fået styr på sommergarderoben, så er det på tide. Som alle andre år så lancerer tøjmærkerne deres sommerkollektioner og det kan være svært at finde hoved og hale i kollektioner. I denne artikel guider vi til en række kollektioner, som er værd at investere i, så du får styr på sommergarderoben.

Uanset hvilket mærke du foretrækker, så er det vigtigt, at du altid går efter princippet ”Kvalitet fremfor kvantitet”. Når man snakker tøj, så går kvalitet og pris hånd i hånd, så spar hellere sammen og køb tøj af gode materialer i stedet for at gå i butikker, hvor en trøje koster 100 kroner og ikke holder til mere end en enkelt tur i vaskemaskinen. Desuden skal du altid gå efter tøj, som passer til din kropstype. Det betyder ikke, at du skal iføre dig store trøjer, hvis du er over en størrelse 40. Tværtimod! Tag tøj på, som fremhæver dine bedste sider. Hvis du har et formidabelt bagparti, så ifør dig stramme jeans i stedet for et løst par. Ydermere bør du have dine vaner og villighed med i dine overvejelser, når du skal ud at shoppe. Hader du at stryge eller gider du ikke betale for, at dit tøj skal til rens? Så skal du selvfølgelig gå efter materialer, hvor dette ikke er nødvendigt.

 

Neo Noir

Neo Noir har for alvor vundet danskernes hjerte, og deres sommerkollektion er ingen undtagelse. Neo Noir har masser af smukke sommerkjoler, som er en vigtig bestanddel i enhver sommergarderobe. Dog er det ikke kun fine, mønstrede sommerkjoler, som Neo Noir sælger. De har også masser af fine nederdele samt matchende tops til. Ydermere har de den flotteste stribede striktrøje, som kan give et pift til den minimalistiske tøjstil, som vi har her i Danmark. 

 

Boii Studios

Boii Studios er et nyt mærke. Dog har de som sådan ikke lanceret en sommerkollektion, men langt de fleste items passer perfekt til den danske sommer. Deres tøjlinje består blandt andet af fine, mønstrede slå om nederdele samt kjoler, hvor længden er til omkring knæene, hvilket passer perfekt til den danske sommer, som ikke nødvendigvis er super varm. Derudover indeholder tøjlinjen de blødeste striktrøjer, som er ideel til de kølige sommeraftener.

Baum Und Pferdgarden

Det yderst populære mærke Baum Und Pferdgarden har ligeledes lanceret deres sommerkollektion. Her er der i den grad fokus på detaljerne. Kollektionen består af friske farver og fine flænser. Derudover indeholder kollektionen fine mønstrede bukser, som man kan tage på, når de køligere sommerdage melder deres ankomst.

 

Hele familien

Det er selvfølgelig ikke kun dig, som der skal have styr på sommergarderoben. Det gælder ligeledes, hvis du har en dejlig mand. Så kan du eventuelt også tjekke sommerkollektionerne ud til mænd. Det gælder ligeledes hvis du er forældre. I så fald skal du selvfølgelig investerer i økologisk babytøj, som passer til sommerens arrangementer. Det findes nemlig også mærker som lancerer sommerkollektioner til børn og babyer, således du også kan klædes fint på i de danske sommermåneder.

Kategorier: