Stil din shoppelyst i nye dele af verden

Rigtig mange danskere vælger ofte en destination, hvor de allerede har været, når de skal booke den næste tur til de varme lande. Men der er utrolig mange steder, som har noget helt særligt at byde på, når det gælder shopping.

 

Argentina

Moden i Argentina bærer præg af argentinernes temperament, og du kan her shoppe mere dristige elementer til din garderobe end i andre dele af verden. Den argentinske natur er ekstremt mangfoldig, og du kan finde alt, du drømmer om. Argentina har tropiske jungler, hvor du kan opleve imponerende vandfald og spejlblanke søer. Du kan også rejse til de kolde polarområder, der har snedækkede bjerge så langt øjet rækker. Den argentinske kultur er næsten lige så varieret som naturen, og du vil blive bombarderet med nye sanseindtryk hver eneste dag.

 

Montenegro

Hvis du har besøgt Kroatien, vil nabolandet Montenegro ikke virke fremmed for dig. Du vil finde en natur, der byder på smukke vandfald og hvide sandstrande, hvor du kan svømme i Adriaterhavets krystalklare vand. Hvis du elsker middelalderbyer, er Montenegro den helt rigtige destination for dig. I havnebyerne kan du nyde den lækre mad, som er sprængfyldt med friske råvarer fra lokalområdet. Og så er der gode muligheder for shopping byerne.

 

De Kanariske Øer

På Lanzerote, Tenerife og Gran Canaria er der perfekte muligheder for at få glæde af solstrålerne året rundt. Her finder du altid en behagelig varme, som du kan nyde godt af på de brede strande. Klimaet er optimalt for en ferie sydpå, og der er mange oplevelser at hente. Det er nemt at komme til Kanarieøerne, og der findes mange afbudsrejser fra Billund.

 

Malta

Den lille øgruppe i Middelhavet er halvt så stor som Bornholm, men har mindst lige så meget at byde på. Hvis du elsker den sydlandske stemning, er Malta den rette destination for dig. Du kan slentre på de smalle stræder og opleve fiskerbåde i alverdens farver, gamle kirker, herlige middelalderbyer og autentiske vinmarker. Du finder god mad, lækre drikke og aktiviteter til alle temperamenter. Det er også her, du finder et nyt outfit, som ingen af dine veninder har.

Kategorier: