De fedeste puder i 2017

Puder er lige så vigtige i en sofa, som sofaen selv – og det siger ikke så lidt. Når du er på udkig efter en pude, så er der mange ting, der spiller ind. Hvis man skal koge alle disse ting ned, står man med to nøgleord, der ikke kan gås på kompromis med – nemlig design og komfort.
Det er to ting der er alfa omega for at gøre helhedsbilledet perfekt og unikt i din stue – eller hvor ellers du nu har brug for nogle nye puder.

 
Det er vigtigt, at den passer ind i helheden og ikke fraviger fra den generelle stil, der er lagt i stuen. Dermed ikke sagt, at den ikke må skille sig ud – hellere end gerne, for det er jo lige netop dét, de hélt rigtige puder kan. De kan ”spice” det generelle udtryk op, og være med til at give kant. Din stue kan i princippet gå fra at være en smule ordinær – nogle vil endda blive fristet til at sige en lille smule kedeligt, til at blive helt unik og varm med valget af de helt rigtige puder.

Det kombineret med komfort, der gør, at du lige sidder den tand bedre, skaber den bedste pude. For hvad er en flot og stilren pude egentlig værd, hvis den er hård som sten, og du ikke kan holde ud, at sidde med den? Svaret er ingenting, medmindre du er ligeglad med komfort og kun tænker på udseendet. Det gør de færreste, så det handler om at finde det rette mix mellem designet og komforten, når du er på udkig efter nye puder til dit hjem.
Heldigvis findes der et væld af butikker og webshops til inspiration til dit nye valg af puder, så det er hverken inspiration eller muligheder der mangler, når du er på udkig efter et nyt produkt til dit hjem.

 

Der findes heldigvis også et væld af forskellige designs af puder. Om de er rektangulære, kvadratisk, runde eller trekantede. Det kan også være bomuld, skind, fløjl eller velour. Der findes pyntepuder, hovedpuder og sofapuder med mange flere.
Mulighederne er mange, og der er noget til enhver smag.

Kategorier: