Få styr på alt til studentertiden

Der er masser at holde styr på frem mod studentertiden. Det er en periode af dit liv, du nok aldrig kommer til at glemme, og det hele skal selvfølgelig gøres så perfekt som muligt. Går du og tænker på, hvordan du kan optimere det inden studenterugen? Denne artikel kan måske hjælpe dig lidt på vej.

Studentertiden er meget speciel for de fleste. Det er her, tre års hårdt arbejde virkelig kulminerer, og man afslutter en masse slid med en række eksamener. Det er selvfølgelig også her, hvor man skal feste helt igennem, og man skal ud og fejre, at man er blevet færdig. Det foregår på ret vilde måder for mange danske studerende.

Her får du et overblik over, hvad du blandt andet skal have styr på til studentertiden.

Tøjet

De fleste går selvfølgelig rimelig meget op i det tøj, de har på i studenterugen. Mange vil gerne have et smart sæt, når de bliver færdige, imens andre går mere op i det tøj, de skal feste i. Måske allerflest fokuserer på, hvad de skal have på, når de skal holde deres egen studenterfest, og når de skal til dimission. Det skal selvfølgelig være lidt ekstra specielt og pænt, når der er tale om så store begivenheder, og hvorfor ikke gøre lidt ekstra ud af det, når det er noget, som altså kun sker en enkelt gang i livet?

Pigerne er ofte på udkig efter nogle flotte, sommerlige kjoler. Til gallafesten skal det hele selvfølgelig være en tand ekstraflot, imens studenterkjolerne ofte er lidt kortere og løsere. Drengene vil ofte skue mod jakkesæt, eller i hvert fald habitjakker, og selvfølgelig kræver det også et par pæne bukser til.

Derudover er skoene selvfølgelig vigtige til begge køn. Hos pigerne kan det både gå med stiletter og flade sko, imens drengene nok vil gå efter nogle sko, som muligvis skinner lidt mere end de sneakers, der bruges i hverdagen.

Læs meget mere om tøj og find udvalget her.

Studentervogn

Langt de fleste studenterklasser landet over bliver fejret i en form for studentervogn. Det er en ganske unik dansk tradition, hvor vognene kører rundt til forældrenes hjem, så de unge studenter kan blive fejret hos alle. Det er ofte nogle dage, man aldrig glemmer, og der er tale om en speciel stemning i sådan en vogn.

Sådan en skal selvfølgelig også bestilles, og det er vigtigt at være ude i rigtig god tid med studentervognene. Der er nemlig virkelig meget rift om den, og man vil ikke risikere at være for sent ude, så man ikke får det køretøj, man ønsker sig.

Læs meget mere på www.amok.as.

Festen

Studentergildet er selvfølgelig også en stor dag for mange studenter. Familien og vennerne kommer forbi, og hvor det har været en kollektiv fejring de andre dage, så er det dig, det handler om i denne omgang. Mange husker deres studentergilder i mange år, hvis de altså ikke har drukket sig for fulde. Gå og planlæg lidt på forhånd, så det ikke kommer bag på dig i sidste øjeblik.

Kategorier: