Modetrends i året der kommer til os

At spotte en modetrend inden den reelt topper er ofte en kunst i sig selv. Der er her mange som kan tjene gode penge på at være forsker indenfor trends, hvilket selvfølgelig er meget fair, når man tænker over hvilken effekt det kan have, hvis man kan spotte trends inden de reelt når deres potentiale. Især indenfor tøjbranchen, som er en super dynamisk branche, har man nogle mærkbare fordele, hvis man kan spotte hvad der bliver populært i den kommende periode. Det er dog ikke kun tøjbranchen, som ofte er præget af tendenser og trends, men også brancher som bilbranchen begynder at blive svær at forudse, især når det omhandler nye biler. Det kan være omkostningsfuldt at få produceret en helt ny model bil – hvilket som oftest også tager en vis sum tid hvilket blot stiller endnu større krav til hvor langt frem i tiden du skal kunne se.

Hvis du får ’fejl-produceret’ en bil, som på lanceringstidspunktet ikke falder i køberens smag, så er du virkelig ude på dybt vand. Grunden til at det er blevet mere omskifteligt i bilbranchen er de mange nye muligheder, som vi har fået grundet de forskellige finansieringsmuligheder. Det er blevet markant mere populært at flexlease nye biler og næsten nye biler – derfor skifter vi bilen ud oftere end hvad man hidtil har set, hvilket selvfølgelig er godt for den økonomiske vækst, men det er svært at spotte. Audi og Mercedes har haft et super godt år, hvor især S udgaver fra Audi har været langt fremme på trenden, altså denne Sports udgave af Audi bilerne.

Disse tøj farver skal du holde øje med

At spotte modetrends indenfor beklædning er nok endnu sværere, da det er super omskifteligt, hvilket betyder at trends skifter hurtigere end i andre brancher. Dog er der nogle farver, som du med fordel bør have et godt øje til i det kommende år. Bordeaux rød har vist sig at være en farve der kommer og går lidt hvis vi måler på popularitet – men eksperter forudser altså, at det bliver yderst populært at bære en bordeaux skjorte i 2018, eller noget helt andet – så længe det bare er bordeaux, så er du godt dækket ind!

Hvis du håbede at vi kunne give dig et præcist svar på hvordan markedet ser ud om et par måneder, så kan vi desværre ikke hjælpe, men vi kan give dig en indikator af hvad der bliver populært. Måske kommer vi til at se flere nye bordeaux biler? Hvem ved. Moden er en forunderlig ting!

Glædelig jul.

Kategorier: