Derfor skal du vælge børnetøj i uld

Leder du efter børnetøj i god og holdbar kvalitet, som er lavet af naturlige materialer? Så er tøj i uld svaret. Uld er et materiale med mange gode egenskaber. Materialet er især velegnet til børn, fordi det har en unik evne til at regulere kropstemperaturen og absorbere fugt – hvad enten vejret er koldt eller varmt. På den måde behøver du ikke bekymre dig om, hvorvidt dit barn fryser eller har det alt for varmt.

Uld er især velegnet som undertøj

Uld er især velegnet som det inderste lag på kroppen. Det naturlige materiale regulerer nemlig kroppens temperatur og bliver ved med at varme, selvom tøjet bliver vådt eller fugtigt. Hvis du hører til dem, der tænker, at uldundertøj er ubehageligt og kradser, så passer det kun på uld i dårlig kvalitet. På parcellet.dk finder du baby- og børnetøj i den fineste uldkvalitet, som føles blødt og behageligt mod den sarte børnehud. Siden forhandler blandt andet det anerkendte mærke Joha, som er en af de største producenter af undertøj og nattøj i uld til babyer og børn.

Uld kan bruges hele året rundt

Mange forbinder uldtøj med de kolde vintermåneder, hvor uld er perfekt til at holde på varmen. Du kan dog sagtens klæde dit barn på i uld, når vejret er varmt. I varme temperaturer vil ulden nemlig absorbere sved fra dit barns krop og lede overskudsvarme væk, så ulden automatisk får en kølende effekt. Derudover virker uld lugthæmmende og holder sig friskt i lang tid. Derfor kan dit barn bruge uldtøj i længere tid, før du skal vaske det.

Kategorier: