Sørg for at holde venskaberne ved lige

Vi kender det alle sammen. Når vi skal forskellige veje efter skolen eller arbejdet, er det svært at opretholde kontakten. Selvom du har den bedste intention, bliver det desværre sjældent en realitet.

Hverdagen tager over, og hvis du er ung, så starter familielivet for mange. Men selvom det er nemt at lade venskaberne fade ud, er det ikke nødvendigvis det, der skal ske. Tag situationen i egen hånd, og sørg for, at du i hvert fald får set dine bedste kammerater.

Inviter til halvårlig middag

Hvis du ønsker at lave forudbestemte aftaler, skal du gøre det med realistiske tidsperioder. Hvis du beder dine venner om at sætte kryds i kalenderen en gang om måneden, kan det for mange være uoverskueligt. Dine allernærmeste venner kan du måske lave denne aftale med. Men er du en del af en større vennegruppe, vil en gang hvert halve år være realistisk.

Om du ønsker, det kun er venner eller også med familie, er op til dig. Måske det kan variere. Sørg for at have forberedt noget fedt, så der er action. Det er også en god måde at være sammen på, hvis det ikke sker så tit. Du kan dog foreslå dine venner, at forberedelserne af dagen går på skift.

Næste gang det bliver din tur, kan du komme med hættetrøjer med skrift. Design selv hættetrøje til enhver af dine venner. Eller fortæl dem, at de skal medbringe deres egen hættetrøje med et specielt tryk på. Det skal nok være med til at sætte en god stemning.

Kategorier: