Sådan gør du din stue varm og indbydende

Har du nogensinde taget dig selv i at sukke lidt misundeligt over de glitrende forsider på boligmagasinerne i kiosken? Så er du helt sikkert ikke den eneste. De skønne billeder illustrerer den hjemlige hygge og fantastiske stil, mange af os går og drømmer om. Det ser så ubesværet ud, men når man så endelig selv forsøger, så kan man ikke helt rigtig få det til at fungere.

Der findes dog nogle ting, som du helt sikkert kan fokusere på i din indretning, så du ikke kun får en indretning, der er moderne og elegant, men som også får rummet til at virke varmt og indbydende.

Det hele ligger i detaljerne

For mange er stuen et af de vigtigste rum i hele hjemmet, hvorfor der naturligvis også ofte bliver lagt ekstra kræfter i at få den til at se helt rigtig ud. Men har din stue endnu ikke det helt rigtige udtryk, så kan du med ganske få detaljer løfte din indretning op på et helt andet niveau.

Start med rummets belysning. Hyggelige bordlamper og herlige gulvlamper giver ikke kun et godt lys fra sig, men indretningsmæssigt har de også en stor betydning. Skøn brugskunst og herlige billeder på væggen er også med til at skabe en herlig og personlig stemning, du helt sikkert vil sætte pris på. Sidst, men selvfølgelig ikke mindst, kan en varm plaid og pyntepuder i sofaen også sætte prikken over i’et i indretningen. Puder og plaider er med til at gøre stuen indbydende, og du kan vælge dem i lige præcist den farve, du har lyst til. Så er du sikker på, at de passer perfekt ind i dit hjem.

Kategorier: