5 musthaves til sommerrejsen

Står du altid i sidste øjeblik inden afrejse, og ved ikke hvad du skal tage med syd på?  Bare rolig, du er ikke alene. Det kan nemlig være svært og uoverskueligt at gennemskue hvad man skal have med, når man skal ud og rejse.  Vi giver dig her et par forslag til hvad vi mener er et must i din kuffert, når du rejser syd på.

 

  1. Sommerkjolen er din ven

Mange kvinder ønsker ikke at bære kjole til hverdag, men når man rejser sydpå er der altså ingen undskyldninger, for ikke at finde sommerkjolen frem. Hvad end du er til den lille sorte, den blomstrede eller den sikre, så er kjoler altid et hit på ferien. Sommerkjoler er nemme at style og kan bruges dagen lang på en ferie. Du kan fx smide den ud over bikinien når turen går til stranden, eller ud over et par jeans til de køllige sommeraftner. Kjoler behøver ikke at koste en formue, du kan fx finde mange budgetvenlige sommerkjoler fra mærker som YAS og Vero Moda. Kjoler findes efterhånden i alle afskygninger, og det er derfor nemt at finde lige netop den kjolen som passer perfekt til din kropsform.

 

  1. Solbriller

Ja, det siger nok sig selv at solbriller også er din ven når det kommer til ferie, men for mange kan det være svært at finde de helt rigtige solbriller.  Solbriller kommer nemlig i tusindvis af former og farver, og det er derfor udforende for mange at finde de solbriller, som gør det bedste for lige netop dit ansigt.

 

  1. Den lette jakke

Når man rejser syd på, håber man selvfølgelig altid på godt vejr, men hvad gør du når det pludselig står ned i stænger og solen gemmer sig? Mange glemmer ofte at have en let jakke med, når de rejser sydpå, og ender derfor med at ligge syg i slutningen af ferien. Dette kan dog nemt undgås. Det er nemlig nemt at finde fine sommerjakker, som du kan smide ud over din sommerkjole, når mærket falder på, eller når solen gemmer sig på din ferie. Det kunne fx være i form af en denim eller bikerjakke.

 

  1. De praktiske sko

Øv, vi kan godt høre hvor kedeligt det lyder, men sandheden er at det er et must i din kuffert. Mange vender hjem med ømme og trætte fødder fordi de ikke har brugt fornuftigt fodtøj på ferien. Man kan efterhånden finde mange sandaler og sko, som både er praktiske og flotte.

 

  1. Sommerhatten

Vi elsker sol, men det er vigtigt, at vi husker at beskytte vores hud, og specielt i ansigtet. Mellem 11-13 er solen oftest skarpest,  og det er derfor vigtigt at have en solhat med, så du kan beskytte dit ansigt for solens skarpe stråler. Du skal nok nå at få en god kulør, så slap du bare af og læs en god bog i skyggen. Hvis du gerne vil opretholde en sund og smuk hud, er solhatten også din ven.

 

Vi håber at du kunne bruge vores lille pakke-guide J

Kategorier: