De bedste sommersko til børn – Gør dem klar til en fantastisk sommer.

Sommertiden nærmer sig med hastige skridt og det er på tide at finde nogle gode sommersko til dit barn. De gængse forældre har tendens til at vælge sommersko, der er holdbar. Formålet er at spare i håbet om at skoen holder hele sæsonen ud. Derudover er det ofte vigtigt at skoen tørre hurtigt og tilbyder den nødvendige støtte til at løbe, lege og klatre. Med andre ord: Børnesko ?

 

Meeen, ud over at finde de helt rigtige sko til dit barn, er det også vigtigt at sikre, at du får valgt den korrekte skostørrelse.  Mange forældre er ikke klar over, hvorledes de bedst finder frem til den korrekte størrelse. En skostørrelse for små eller for store kan have stor indflydelse på komfort og fodens generelle helbred. De fleste forældre køber sko den forkerte skostørrelse, fordi de oftest ikke er klar over, hvordan de kan kontrollere, om deres børns sko passer eller ej.

 

Fakta: Sko med en hård og ufleksibel sål har faktisk en negativ effekt på voksende børns fødder. Hvis skoene er for brede eller for snævre, kan fodproblemer som blærer og indgroede tånegle blive et problem – for blot at nævne nogle få. Det er altså vigtigt, at du finder de helt rigtige sommersko til dit barn.

 

Det vil jeg gerne hjælpe dig med. Nedenfor finder du de 3 bedste sommersko for 2018, der både giver støtte, stabilitet og komfort.  Pom Pom er et af de førende skoproducenter til børn og har modtaget nogle af de bedste anmeldelser fra forældre i løbet af de sidste 10 år. Deres sneakers er uden tvivl nogle af de bedste sommersko du kan købe til dit barn! Skoene har en fantastisk holdbarhed, og de giver rigtig god støtte og stabilitet! Leder du efter en fantastisk sommersandal, så bør du stærkt overveje en sandal fra Sofie Schnoor. Mange af Schnoor’s sandaler er designet med en ekstra behagelig sål, der er specielt designet til at beskytte dine børn tæer! Til trods for at Sofie Schnoor faktisk har en umådelig stor fokus på design, så kan du også finde sko med velcrolukning. Dine børn behøver altså ikke være en haj til at binde sko. Velcro gør det nemt for dem at tage skoene på og af.  Den tredje og måske den mest overraskende er Birkenstock. Deres sandaler sikrer altid optimal pasform og støtte til foden. De har et stort udvalg af let og behagelige sommersandaler, som måske ikke er ligeså smarte og moderne som Sofie Schnoor – men det opvejer de kraftig i komfort. Er dit barn stadig i en kraftig voksealder, så anbefaler jeg dog altid at du køber sko med voksetillæg på 1-1,5 cm. Det giver kun mening – forudsættende naturligvis at det ikke har en negativ indvirkning på pasformen. Det sørger blot for, at skoen vil passe over en længerevarende periode.  Der er nemlig intet værre som forældre end at skifte sko ud, der ikke engang er blevet brugt nok til at se slidte ud ?Alle disse sko og flere kan du naturligvis finde på nettet rundt omkring. Vil du gerne spare 10% på din ordre, så anbefaler jeg at du køber dine børnesko hos Littlefashionfeet. Ved at melde dig ind i deres kundeklub sparer du netop 10% – selv på allerede nedsatte varer.

Kategorier:

Sko