5 julegaver til hende

Julen nærmer sig og det er ved at være tid til at kigge nærmere på julegaver til hende du skal give julegaver til. I denne artikel vil vi kigge nærmere på 5 forslag til en god julegave.

1Årets Voksenspil 2012 er stadigvæk et sikkert hit. I Timeout skal deltagerne både være hurtige og kunne deres paratviden.

Deltagerne dyster om viden på tid. Der skal dystes indenfor kategorierne:

  • Færdighed
  • Historie
  • Massemedier
  • I byen
  • Samfund og erhverv
  • Musik og kultur
  • Verden
  • Sport og fritid

Med 3.200 spørgsmål er der underholdning til rigtig mange timer i Timeout.

Hvis du tror spillet kunne være noget for hende, kan du lige nu finde det til 299,95 kr. her

2Et andet bud på en god julegave til hende er SET. Med mere end 25 titler som ”Bedste Spil” er der ingen tvivl om at SET er et rigtig godt spil.

I SET bliver deltagerne testet på deres logiske tankegang og hurtighed. Deltagerne skal kæmpe om at være den første deltager som finder et bestemt mønster bestående af 3 kort ud af de 12 kort som ligger på bordet.

SET er let at lære men tager tid at mestre! Du vil blive overrasket over hvor morsomt et så simpelt spil kan være.

SET kan købes for 134,95 kr. her

Oplevelsesgaver er utrolig populære og med god grund. I et land som Danmark hvor de fleste har alt hvad de skal bruge, er det godt med nogle gaver som giver en oplevelse udover det sædvanelige. En gave som vil blive husket og ikke blot en blandt mange.

Her kommer 3 forslag til oplevelsesgaver som skaber glæde hos modtageren.

3Første forslag er en lækker ansigtsbehandling hos Helle Thorup. Imens modtageren kan slappe af får hun først foretaget en hudanalyse inden der udvælges de produkter som passer bedst til hendes behov. Derefter går selve behandlingen i gang. Behandlingen byder blandt andet på afrens, peeling, dybderens og meget mere. Modtageren bliver forkælet i hele 70 minutter, hvorefter hun kan tage fornøjet af sted.

Oplevelsen koster 795 kr. og du kan læse mere om den her.  Vil du have mere inspiration kan du med fordel læse artiklen ”Oplevelsesgaver til hende” hvor du finder meget mere inspiration.

4En anden populær oplevelsesgave er Fiskespa hos Kellers Park i Vejle. Du kender måske allerede til Fiskespa? Hvis ikke så følger en lille forklaring.

Fiskespa er 25 min. afslapning, hvor Garra Rufa fisk svømmer rundt og spiser alle de døde hudceller på fødderne og underbenene.

Efter behandlingen får modtageren udleveret et valgfrit produkt fra Comwells egen serie af spaprodukter.

Hvis hun ikke har fået nok kan hun gå på oplevelse i Kellers Parks AquaSpa område eller deres fitness områder som hun også får fri adgang til.

Prisen for alle disse herligheder er 499 kr. og du kan købe oplevelsen her.

5Er hun til dans? Hvis ja, så må dette være den perfekte julegave til hende. Gaven er for 2 personer og inkluderer 45 min. intens danseundervisning af Marianne Eihilt. Jeps hende fra Vild Med Dans.

Modtageren kan frit vælge dansestil blandt 10 forskellige dansearter.

Prisen er 999 kr. og oplevelsen kan købes her.

 

Vi håber at du kunne bruge nogle af forslagene. Hvis du mangler flere forslag kan du tage et kig på denne artikel, hvor du har mulighed for at lede efter en julegave indenfor bestemte prisklasser.

Held og lykke med at finde den perfekte julegave!

Kategorier: