Tube tørklæder

tube tørlæde

Det koldere vejr er desværre lige så stille på vej mod os igen, efter en mildest talt kedelig dansk sommer. Vinteren kommer snart med regn, mørke, kulde og forhåbentlig lidt sne. Selvom jeg lige pt. bor på Mallorca, så er vejret faktisk ikke meget bedre end det ville have været i Danmark, så jeg har allerede nu været nødt til at finde et af mine tube tørklæder og handsker frem, til når vi ligger og kører rundt på scooteren.

Årets tubetørklæder

Jeg har i denne forbindelse kigget nærmere på, hvilke tube tørklæder der lige nu er interessante at kigge nærmere på.

I modsætning til sidste år, er der virkelig mange fede tubetørklæder at vælge mellem i år. Der er nok andre end os der har fået øjnene op for, hvor dejlige tubetørklæder i realiteten er at gå med 🙂 Ingen løse ender der hænger og dingler, og du kan selv bestemme, hvor tæt på halsen det skal hænge. Med det store udvalg der samtidig er af farver, mønstre og stoffer, så er det næsten ikke til at vælge bare et tubetørklæde. Man får helt lyst til at købe et par stykker… Ups, indrømmet. Jeg har allerede købt to i år 🙂 Men man kan nu heller ikke bare nøjes med et tørklæde, og især ikke når prisen kun ligger omkring 100-200 kroner pr. styk.

Dertil kan tubetørklæder sættes sammen med næsten alt tøj. Der er jo næsten ingen grænser for, hvordan man kan bruge det og til, hvilke anledninger. Jeg elsker i hvert fald mine tube tørklæder!

Har du det ligesom mig, eller foretrække du et normal varmt halstørklæde?

Du kan forresten finde flere tube tørklæder her.

Kategorier: