3 ting du skal være påpasselig med at give i julegave

Julegaveideer

Det kan være rigtig svært at finde den rigtige gave til dem du holder af, og for at gøre det endnu værre, så er det ikke nok bare at tænke på, hvordan gaven vil glæde modtageren. Du skal også tænke over situationen. 

Jeg startede forleden dag en interessant debat på Facebook, hvor jeg spurgte jer læsere om, hvad i havde modtaget af pinlige ting i julegave og jeg fik nogle meget interessant svar retur. 

Jeg har udvalgt tre af de mere uheldige af slagsen som du kan læse herunder:

Anne-sofie – 27 år.

Dette skete den første jul jeg holdte hjemme hos min kæreste familie. Vi havde på daværende tidspunkt været sammen i fire år, men havde altid holdt det hver for sig. Denne jul havde jeg overgivet mig og vi skulle være sammen med hans familie – Mor, far, bror, mormor, morfar og farmor. Middagen går rigtig godt og vi har en hyggelig aften, ligeindtil jeg får en gave af min kæreste. Jeg havde i lang tid ønsket mig nyt undertøj og, sød som min kæreste er, havde han valgt at opfylde mit ønske. Desværre, så modtog jeg ikke det undertøj jeg havde ønsket, men derimod et par store sloggy trusser i størrelse Large og jeg bruger normalt small. Det var godt nok pinligt at pakke ud foran hele hans familie, selvom de så ud til at more sig gevaldigt… Han har siden da fået et kursus i undertøj. 

Maria – 25 år

Jeg har fødselsdag d. 28 december, så min kæreste køber altid jule- og fødselsdagsgave samtidig. I år var der vores tur til at holde jul og vi glædede os til at få familien på besøg. Min søster ville blandt andet komme med hendes 5 årige datter.

Familien kommer og vi hygger dagen lang med at lave mad, spille spil etc. I løbet af dagen får min niece til opgave at lægger gaver under juletræet. Det viser sig senere, da jeg får en pakke fra min kæreste, at han har byttet om på gaverne. Jeg modtager min fødselsdagsgave, som var en meget privat gave indeholdende nogle fine sæt undertøj og… En vibrator… Min familie grinte deres røv i laser, mens jeg blev rødere i ansigtet end den nissehue jeg havde på. Jeg fik tilgengæld noget fint tøj i fødselsdagsgave et par dage senere.

Mikkel – 22 år

Min kæreste og jeg holder jul hver for sig, så d. 24 var jeg forbi hos hendes familie, hvor jeg modtog en bunke af gaver fra hendes søskende, hendes forældre og hende selv. De skulle selvfølgelig under juletræet og åbnes om aftenen. Om aftenen sidder jeg med min familie og modtager en pakke fra min kærestes søster og mand. Da jeg begynder at åbne den, viser det sig at være noget reb og inden jeg når at tænke over, hvad det er, udbryder min bror – Du har fået en sexgynge!!! Det viste sig heldigvis, at det ikke var en sexgynge, men et bugseringsreb med tilbehør til bilen, men da var jeg allerede blevet frygtelig pinlig. 

Jeg håber du nød disse fortællinger og har du selv en, så del den endelig med os i kommentaren herunder.

Kategorier: