3 nye interessante fashion trends

pelsjakke

Hvis du, ligesom jeg, har siddet og fulgt med i diverse fashions shows gennem de sidste måneder, vil du også have set nogle klare tendenser der formentlig kommer til at definere efterårets mode.

Jeg har fundet tre fashions trends frem som jeg personligt er helt vild med og som jeg glæder mig til at udforske noget mere.

Boheme – Frynser og 70’er stilen er tilbage

Vi har i mange år snakket om, hvorvidt 70’ernes mode var på vej tilbage. Først så vi de lavtaljede jeans bliver udskiftet med højtaljede bukser og leggings. Så kom jumpsuiten tilbage igen og nu er det frynser det gælder. Boheme er det nye sort og tager du et hurtigt kig rundt i de danske forretninger vil du se et større og større udvalg af frynser, blonder og generelt mere løst og komfortabelt Boheme tøj.

Boheme tøj er allerede blevet så stort i udlandet, at der er åbnet danske webshops der udelukkende specialisere sig i boheme tøj.

Jeg er ikke i tvivl.. Boheme er kommet for at blive endda et par år og det glæder mig!

Pinstripe suites

Det klassiske New Yorker Power Woman look er tilbage… Pinstripe suites! Igen en stil vi skal nogle år tilbage for at hente, dog ikke så langt tilbage som Boheme. Er du også et barn af start 90’erne vil du også kunne huske den ene tv serie efter den anden med selvstændige kvinder der gik rundt i de meget fine og elegante stribenålede jakkesæt.

Et fantastisk look som har været meget oppe at vende på diverse catwalks i år.

One-shoulder dresses

En sidste sikker klassiker for denne gang er the one-shoulder dress. Kjoler der sider elegangt over din ene skulder, mens den anden skulder får lov at være bar. Disse kjoler er både elegante men også sexede. Der bliver vist lidt flot hud, mens der samtidig ikke bliver vist for meget og ja, jeg er smask forelsket i disse nye kjoler.

 

Kategorier: