Smukke Bandagekjoler til kvinder

Bandagekjoler er min nye besættelse, de er simpelthen så feminine og super smukke, og jeg er selv lige nu ved at finde de kjoler der skal tilføjes til min egen garderobe.

Jeg kan rigtig godt lide de helt tætsiddende kjoler og her må det siges at bandagekjolerne kan leve op til den forestilling.

Jeg har funder tre super flotte modeller, som jeg gerne vil dele med jer i dag, dem kan du læse mere om herunder.

Alle bandagekjoler i denne artikel er fundet på Molash.dk du kan finde et bredt udvalg af lækre kjoler samt andet tøj på deres side og jeg synes bestemt at siden er værd at besøge. 🙂

maya_premium_1024x1024

Den første model jeg har fundet er denne super flotte kongeblå kjole. Denne kjole giver dig en fantastisk figur også er den lavet af materialer i høj kvalitet, der giver kjolen elasticitet og får den til at sidde lidt stramt til kroppen, uden at det dog bliver ubehageligt.

Når du køber denne model, skal du være opmærksom på at man ofte bruger en størrelse større end normalt, så du ikke får købt den for lille.

milani_red_premium_1024x1024

Den anden bandagekjole jeg har valgt er denne flotte røde model. Kjolen giver lige som den forrige model en super flot og feminin figur. Denne model har en samlet længde på 73 cm samt lange ærmer.

Kjolen her til gengæld normal i størrelsen, dette er selvfølgelig vigtigt at have med i overvejelserne når du bestiller den.

nina_black_premium_1024x1024

Den sidste kjole jeg har valgt til denne artikel er denne super flotte sorte model , som selvfølgelig også giver kroppen en fantastisk figur.

Ligesom ved den første model, er det er vigtigt at bemærke at de fleste går en størrelse op.

Jeg kan rigtig godt lide at denne kjole har en v-udskæring både foran og bagpå, en super fin detalje.

Kategorier: