3 gode måder at opbevare dit tøj på

Hvis du elsker modetøj og alt hvad der rører sig inden for denne branche, har du med garanti en masse forskelligt tøj. Tøj er altid dejligt at have, men det kan hurtigt skabe problemer, hvis ikke du har den fornødne opbevaringsplads til det.

 

Denne artikel giver dig tre gode måder du kan opbevare dit tøj på. Det er ikke sikkert, at du kan gøre brug af alle tre måder, men du kan uden tvivl få stor gavn af min. én. Derfor er denne artikel ganske god at læse for dig, der gerne vil vide, hvordan du kan opbevare dit tøj på en smart og praktisk måde.

 

Skydedøre er pladsbesparende og meget praktiske

Hvis du for eksempel gerne vil have noget mere skabsplads i soveværelset, kan det i den grad anbefales at tage et nærmere kig på skydedøre. Med skydedøre kan du spare en masse plads, da du ikke behøver at gøre plads til låger, der skulle kunne åbnes ud. En skydedør kan blot trækkes til siden og vupti har du en masse skabsplads.

 

Markedet for skydedøre er ret så stort og forvirrende, da der er en masse muligheder for at ”bygge-selv”. Derfor er det en god ide at læse mere om skydedøre i denne artikel på BedreBoligliv: http://bedreboligliv.dk/skydedoere-er-pladsbesparende-og-funktionelle/

 

Køb et stativ til dine skjorter og finere kjoler

Hvis du godt kan lide at have nystrøget og pæne skjorter og kjoler på, er det især en glimrende ide, hvis du køber dig selv et stativ specielt til dette. Rigtig mange lægger desværre skjorter sammen og placerer dem i en bunke med t-shirts og lignende. Dette gør skjorterne og kjolerne krøllede, hvorfor de ikke er spor pæne, når du skal have dem på.

 

Med et bøjlestativ holder dine skjorter og kjoler sig pæne samtidig med, at du har et bedre overblik over, hvilke modeller du har til at hænge. Og rigtig mange er faktisk begyndt at se et bøjlestativ som et symbol på god indretningsstil. Rigtig mange unge kvinder har deres stativ til at stå fremme i stuen med alle deres skjorter og kjoler på. På DBA.dk kan du finde en masse billige og brugte bøjlestativer.

 

Få styr på tøjet og benyt dig af kasser

Kasser og kurve kan være en ganske god ide, hvis du gerne vil have et større overblik over alt dit tøj. Du kan for eksempel dele dit tøj op i t-shirts, undertøj, trøjer, strømper, udetøj osv. i de forskellige kasser og kurve. På den måde har du altid et godt overblik over dit tøj. Derudover minimerer du også risikoen for at ende op med et total rodet klædeskab, der tager en krig at få styr på igen.

Kategorier: