Mine julegaveønsker for i år.

kiomi vinterjakke

Julen nærmer sig og året er ved at være slut – Det betyder at vi skal til at kigge på juleønskerne og det har jeg siddet og brugt lidt tid på. Jeg har igennem længere tid ønsket mig et nyt sæt sengetøj, en ny lækker vinterjakke og et fint armbånd. Jeg har derfor kigget lidt på, hvad der lige nu kan købes og fundet tre super fede ønsker, som jeg håber min familie kan opfylde for mig 😉

Lad os tage et kig nærmere på mine ønsker for i år.

By Nord Sengetøj

Jeg har en niece på 4 år der er fuldstændig forelsket i pindsvin. Hendes mor mente hun manglede noget nyt sengetøj, ligesom jeg selv ønsker mig, så da jeg sad og ledte nettet igennem efter sengetøj med et pindsvin motiv, faldt jeg over mærket By Nord.

De har lavet en fantastisk flot, nordisk inspireret sengetøjskollektion. Alle sættene består af et hvidt dynebetræk med et motiv af et nordisk dyr. Enten en Bjørn, et dådyr, en ulv eller et pindsvin. Pudebetrækket er ligeledes hvidt, men har påtrykt en tekst omhandlende det dyr du har valgt som motiv.

Sengetøjet med pindsvinet er lige noget for min søde niece, der forhåbentlig bliver rigtig glad for at modtage det. Jeg selv faldt pladask for ulve motivet, desværre må den starte med at stå på min ønskeliste, da økonomien også skal være med 😉

By Nord sengetøj findes både til børn og voksne og blev fundet hos Sovedyret.dk.

Kiomi vinterjakke

kiomi vinterjakke

Jeg har længe “haft brug for” en ny vinterjakke. Nu ved vi selvfølgelig godt, at det er løgn. Jeg har flere vinterjakker og jeg mangler ikke en ny vinterjakke, men jeg kunne bestemt godt tænke mig en ny vinterjakke. Jeg fandt denne Kiomi vinterjakke på Zalando.dk. Jeg har aldrig hørt om Kiomi vinterjakker før, men jeg syntes den så super flot ud og kunne helt bestemt godt forestille mig, hvordan den ville sidde på mig 😀

CTA-knap

Kiomi jakken koster kun omkring 999 kr, men med Zalandos gode juletilbud, kan den højst sandsynligt godt købes med en lille rabat her i julen.

Diesel armbånd

diesel armbånd

Mit sidste og tredje ønske er dette Diesel armbånd, også fundet på Zalando.dk. Jeg har en lille svaghed for Diesel produkter og jeg må nok indrømme, at jeg heller ikke nødvendigvis har brug for et armbånd, men man kan vel altid bruge et til?

Dette Diesel armbånd er simpelt og lavet i læder og metal. Jeg elsker det simple i armbåndet. Det er lille, simpelt, elegant – Som Ole Henriksen ville sige: I Just Love It! og til en pris af ca. 300 kr er det et super ønske som de fleste i min familie kan opfylde 🙂

CTA-knap

Kategorier: