Trends indenfor tøjverdenen der skiller sig ud

Dit forhold til tøj er personligt, og er ikke nødvendigvis ens med personen ved siden af dig. For nogle er tøjet en måde at udtrykke, hvem de er på, for nogle er det en måde, hvorpå din kan udfolde deres kreativitet, og for nogle er tøj blot noget, de har på for ikke at gå rundt og fryse. Når der er så mange mennesker med vidt forskellige forhold til tøj, er det klart, at ikke alle går i det samme – og på nogle tidspunkter ses det, at tøj som ingen tænkte, man kunne gå i, går hen og bliver helt trendy.

Tag byggepladsen med dig

En af de trends der florerer lige nu, og som måske ikke helt forstås af så mange, er at gå rundt i arbejdstøj. Det er især tøj, der forbindes med byggepladser, og det som skraldemænd har på. Her menes der altså tøjet, der er neonfarvet med de let genkendelige refleksstriber på. Det er især unge, der har taget denne trend til sig. Men det er altså ikke kun skraldemandstøjet, der er blevet populært. Det er også ting som tjenertøj, som nogle måske ville kalde ”lidt pænere tøj”, med de sorte bukser og en tilhørende hvid skjorte, som ligger i en helt anden grøft.

Før var genbrug et no go – nu er det blot et go

En anden tøjgruppe der virkelig må siges at være eksploderet, er genbrugstøj. Engang var det ikke på samme måde accepteret at gå i genbrugstøj, og hvis man gjorde, kunne der nemt komme en kommentar om manglende økonomi. I dag er der rigtig mange, der har taget det til sig. Om det er en del af klimakampen, eller bare fordi det ser fedt ud, ja det er jo forskelligt fra person til person – men genbrugstøj kan i hvert fald kaldes en trend!

Kategorier: