Her er et bud på noget, som du skal have i dit klædeskab

Du kender godt nogle af de ting, som alle skal have i sit klædeskab. Eller nogle af de ting, som alle burde have i sit klædeskab. Det kan være et meget individuelt spørgsmål, hvad du (eller jeg) føler er nødvendige i et klædeskab, men vi kan altid komme med et par råd om, hvad der er godt at have, og hvorfor det er godt at have. Der er der nemlig grunde til. I denne artikel vil vi give dig et råd til, hvad vi synes, du skal have i dit klædeselskab, og det kan være, at du i sidste ende vil give os ret. Ellers sætter det måske gang i nogle tanker… Læs med.

Støttestrømper er vores bud

Vores bud på noget, som du skal have i dit klædeskab, er støttestrømper. Det kan lyde som noget underligt, hvis du ikke har hørt det før, men det kaldes også flystrømper eller rejsestrømper. Hvorfor er de gode at have i sit klædeselskab, tænker du nok nu?

Støttestrømper er gode at have i sit skab, fordi formålet er at forebygge skader i raske ben. Støttestrømper har den fordel, at de reducerer risikoen for blodpropper og åreknuder. Mange mennesker bruger dem, hvis de f.eks. skal ud at rejse (derfor ordene rejsestrømper eller flystrømper), så de undgår at få meget uro og hævelse i benene. De er også gode at bruge, hvis du har meget stående arbejde. Det kan godt være, at du aldrig har oplevet det nødvendigt, men du måske godt kender det med, at når du sidder i flyet eller har været meget på benene, så bliver de lidt urolige. Her kan støttestrømper hjælpe mod den uro, og hvis du alligevel skal have strømper på, kan disse ligeså godt være støttestrømper. Du kan prøve det, hvis du selv har meget stående arbejde.

Kategorier: