Tørt og ødelagt hår? Sådan får du igen et skinnende og lækkert hår.

Ødelagt og tørt hår

Der kan være rigtig mange gode grunde til at du har tørt og ødelagt hår, vi vil i denne artikel kigge lidt nærmere på hvad det kan skyldes og hvad du kan gøre for igen at få dit hår til at skinne smukt.

Hvorfor er mit hår så tørt og ødelagt?

Det er et spørgsmål som vi læser hver eneste dag på nettet og som med garanti bliver spurgt endnu mere hos den lokale frisør. Men meget af det kan faktisk være din egen skyld, har du ikke passet ordenligt på dit hår og bare brugt nogle billige produkter, ja så kan håret tørre ud.
Det kan også være at du f.eks har farvet dit hår lidt for meget og at det simpelthen ikke har fået nok luft, det kan tydeligt ses. Dit hår er ofte også en afspejling på hvordan du rent psykisk har det, er du stresset og har det skidt så kommer det tit til syne blandt andet i dit hår.

Hvad kan jeg gøre for at få et flot og skinnende hår?

Der er nogle få ting som du kan gøre for at få et smukt og lækkert hår, det er helt simple tips som alle kan drage nytte af.

  1. Mindre hårvask
  2. Lad håret få mere luft
  3. Brug de rigtige produkter

Mange unge piger tror at jo mere de vasker deres hår, jo bedre er det. Sådan er det bare ikke, ofte kan for hyppig hårvask medfører at hovedbunden udtører og alt energien kommer derved ikke ud igennem håret.
Det er også vigtigt at du sørger for at håret for masser af luft. Det gælder foreksempel unge drenge som ofte går med kasket. Få den af engang imellem og lad noget frisk luft komme ned til hovedbunden.
Gode hårprodukter kan virkelig hjælpe dig med hurtigt at genvinde dit hårs naturlige skinnende overflade samt styrke. Nedenfor kan du se hvilket produkt vi anbefaler.

Schwarzkopf SEAH maske Rose Masque 150 ml

Seah er en serie lavet af det verdensomspændende brand Schwarzkopf, denne hårmaske renser i dybden og du vil hurtigt opdage at dit hår igen føles blødt og lækkert.
Så hvis dit hår er tørt og krusset og umuligt at holde styr på så er det her det helt rigtige produkt til dig.

Schwarzkopf SEAH maske Rose Masque 150 ml

Læs mere om Schwarzkopf SEAH masken her

Klik dig ind og læs mere om den og find alle de bedste tilbud netop nu.

Den bør anvendes ca. en gang om ugen og du får bedst resultat med den hvis du lader den sidde i ca. 10 minutter inden du vasker den ud.
Vi kan anbefale Seah da det uden tvivl er et af de mere anerkendte mærker og du kan være ganske sikker på at få noget rigtig god kvalitet hver gang.

Om forfatteren.

Denne artikel er skrevet i samarbejde med RawGirls.dk Hvor du kan finde en masse gode tips til blandt andet hårpleje. Tjek også webshoppen Glowia.dk ud som åbner i 2013 hvor du kan finde alt fra hårprodukter til kosmetik.

Kategorier:

Ingen svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *