Tilfør basic til din efterårsgarderobe

Kalenderen siger efterår, og det betyder ny sæson, ny garderobe. Ny garderobe er så meget sagt, for man behøver ikke udskifte det hele, blot fordi efteråret er over os. Mange finder det skønt med en ny sæson, hvor der skal findes tid til at hygge sig inden døre, tænde op for varmen og brænde levende lys i stuerne. Efterår er oftest kendetegnet med koldere temperaturer og lag-på-lag tøj. Det kan dog være svært at finde råd til både vinterjakke, støvler og nyt efterårstøj til garderoben. Faktisk behøver det ikke være så dyrt at klæde sig lag-på-lag.

Basic kan redde din efterårsgarderobe

Efteråret er en hyggelig tid, og det er skønt atter at hoppe i de lune strikbluser og tykke strømper. Det kan nogen gange være svært at regne med det danske efterårsvejr, og nogle dage kan byde på lun solskin, hvor andre dage indbyder til tykke trøjer og varme jakker, når vejrguderne lover regn, blæst og lave grader. Så hvad skal man tilføre til garderoben? Der er ingen tvivl om, at ”basic” er kommet for at blive, og det kan til en hver tid hjælpe os på vej, når vi står i en situation som tøjkrise. Basic er ikke absolut lig med kedeligt og billigt tøj. Mange modebrands fremstiller basic tøj i lækker kvalitet, der er oplagt at sammensætte med lidt dyre tøj, så man på den måde har mulighed for at variere i sin stil.

Gabba – et modebevidst valg

Skab en eksklusiv base i din garderobe med det kvalitetsbevidste tøjmærke Gabba. Et brand, der med sin nytænkning siden midten af 1990’erne har formået at skabe en interesse i- og uden for Danmark. Med butikker i henholdsvis Sverige, Norge, Finland, Belgien og Holland har Gabba spredt modeglæde til den bevidste fashionista og med sin største popularitet blandt hankønnet.

Kategorier: