Tilbud på flotte skjorter til unge kvinder

Saint Tropez skjorte

Skjorter har i mange år været forbeholdt mændene eller kvinderne indenfor restaurationsbranchen, dette er heldigvis ikke længere tilfældet og i dag kan du som pige/kvinde find utrolig mange flotte skjorter som du kan gå med til enhver lejlighed.

Jeg har kigget lidt rundt på nettet og kommer her med vores bud på nogle fede skjorter til unge kvinder.

CTA-knap

Saint tropez skjorter til unge kvinder

Saint Tropez er mest kendt for at være stedet for de rige tager hen for at slappe af og feste natten lang, men Saint Tropez er også navnet på et modtøjsfirma der laver noget lækkert tøj til unge kvinder, til rimelige penge.

Vi har valgt, at visse to skjorter fra Saint Tropez som vi syntes ser vildt godt ud. Der findes dog utrolig mange varianter, den ene flottere end den anden. Vi giver dig et link under billederne, så du kan se alle Saint Tropez skjorter til unge kvinder.

Saint Tropez skjorte

Dette er den første skjorte fra Saint Tropez som vi faldt for. Den har et klassisk med feminint look, og sidder rigtig godt på kroppen

Saint Tropez skjorte

Denne skjorte har igen et klassisk look med er lavet i meget tyndt og let gennemsigtigt stof, hvilket gør den rigtig velegnet til en varm sommerdag.

CTA-knap

Seje skjorter fra G-Star

G-star er et velkendt og respekteret mærke i Danmark og i udlandet og det af god grund. De laver noget kanon lækkert tøj til drenge/piger/mænd og kvinder. De spænder meget vidt, men laver altid kvalitetstøj der ser hammer godt ud.

G-star har ligesom de fleste andre modetøjs firmaer set udviklingen indenfor skjorter til kvinder, og har selvfølgelig fuldt med. G-star har ikke det største udvalg af skjorter til kvinder, men de har nogle få og rigtig fede skjorter. Da G-star er sådan et respekteret firma og kun laver kvalitets produkter, så koster deres skjorter selvfølgelig lidt mere end de billige skjorter du finder i H&M. (Ikke at de fejler noget overhovedet). Priserne for en G-star skjorte starter på omkring 400 kroner på tilbud og fortsætter op over 1000 kroner.

Du får til gengæld også en rigtig fed kvalitets skjorte, som du uden tvivl vil blive meget glad for.

Her kommer selvfølgelig endnu et par eksempler på skjorter fra G-star

Skjorte til kvinder fra G-star

Endnu engang har vi valgt en rigtig fed sommerskjorte. Denne her har 3/4 ærmer, dyb udskæring, bindebånd og meget mere. En rigtig lækker skjorte fra G-star

Skovmandsskjorte til kvinder fra G-star

Vi kan selv lide det, og mændene elsker det også. Her snakker vi om skovmandskjorten. Den er perfekt til en hyggelig og afslappende dag derhjemme. Endnu en lækker skjorte fra G-star.

CTA-knap

Kategorier:

Ingen svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *