Stort tøj kan også være modetøj

Mange vil forbinde ordet ”storpigetøj” med kedeligt tøj, der skjuler kroppen under alt for meget stof i en alt for særlig pasform. Men hvis du har hørt om mærket NO. 1 by OX, så ved du også, at det ikke behøver at være sådan.

For plus-size piger er der derfor godt nyt, hvis man stadig vil have frisk og farverigt tøj i garderoben. Og hvem vil ikke det, her hvor sommeren kommer tættere og tættere på.

Frisk sommertøj fra NO. 1 by OX

Glem alt om de grå nuancer, der hænger over kroppen som en teltdug. Det er ikke noget for modebevidste kvinder, og derfor er det slet ikke noget for NO. 1 by OX’s målgruppe.

Den består nemlig af kvinder, der ved, at plus-size og flot tøj sagtens kan gå hånd i hånd. Tager man et kig på Anette Oxenbølls populære mærke, ser man også straks, hvordan der er tænkt i form, farve og finesser.

  1. 1 by OX tilbyder alle gængse produkter, som man bør have i garderoben. Det vil sige bukser og leggins, bluser, jakker, kjoler, strik og meget andet. Sortimentet er ofte beskrevet som tøj til piger, der vil sætte deres indre diva fri, hvilket naturligvis betyder, at du kan forvente et hav af farver og finurlige detaljer, når du investerer i det danske mærke.

Sommer must-haves til plus-size piger

Denne sommer er et af de helt store must-haves tunics. En tunic er både let i materialet og luftigt, hvilket giver stor komfort – selv på en varm sommerdag. Samtidig er tunics elegante qua deres lange fald på kroppen, der kombinerer god pasform med aflang elegance, som virkelig understreger materialet.

Den skandinaviske sommer byder naturligvis på masser af skønne sensommeraftener, og her er en tunic det perfekte valg – særligt med en kort jakke udover, hvis det bliver for køligt.

Husk at pifte de lyse sommerfarver op ved at vælge design med flotte motiver. Det giver et flot modspil til de skønne basisfarver, der gennemsyrer sortimentet hos NO. 1 by OX.

Glem desuden heller ikke den store sommerhat og stilfulde solbriller, hvis du for alvor vil lufte din indre diva.

Kategorier: