Smukke accessoires til dit outfit

De fleste kender en god gammeldags tøjkrise, hvor intet i skabet synes at virke. Selv når du på forhånd har gennemtænkt dit endelige outfit, så kan det ske, at det hele kan drille. Skal du afsted til fest, job eller ud til en kop kaffe med en veninde – eller måske alle tre ting på samme dag, så er det ret fint, hvis du kan ’dresse up’ eller ’ned’ med lidt små fif.

Forvandl dit outfit i løbet af dagen

Outfittet i sig selv behøver ikke være med de store armbevægelser. Hvis du vælger et klassisk valg som den sorte kjole, eller en silkeskjorte og et par højtaljede jeans med en fed jakke – har du en masse fine muligheder for at kombinere og forvandle dit outfit i løbet af dagen.

  • Arbejde: Her er vi ofte lidt mere nedtonede end i privaten. Par dit outfit med et par tidløse og klassiske accessoires. Helst nogle du også gerne bruger i privaten.

  • Kaffe med en veninde: Personlige accessoires. Medbring evt. lidt make-up i tasken, hvis det er noget, du bruger.

  • Fest efter arbejde: Festlige accessoires. Medbring make-up, tørshampoo, deodorant og evt. et par andre sko, så du kan gå direkte til fest efter en lang dag på job.

Fælles for alle eksemplerne er, at du kan bruge det samme outfit til det hele, men med lidt ekstra accessoires kan du forvandle dit outfit til fest og farver med få trin. Du kan finde inspiration hos brandet Maanesten, der forstår at kombinere det tidløse og klassiske med de tendenser, der rør sig rundt omkring i ’modeland’. Find inspiration på diverse modeblogs, magasiner eller instagram. God fornøjelse.

Kategorier: