Flotte og billige slipse

Vi nærmer os med meget hastige skridt, den tid på året hvor vi får mest brug for, at iføre os vores fineste tøj, der som regel består af et jakkesæt eller en skjorte, med dertilhørende butterfly eller slips. Et slips er ikke nødvendigvis det vi bedst kan lide, at udsmykke os med, men det passer helt genialt til en skjorte, og må ikke undværes hvis du bærer et jakkesæt.

CTA-knap

I Danmark har vi en tradition for, at deltage til en del festlige begivenheder omkring juletiden. Her hentyder jeg især til den tradition som vi kalder, JULEFROKOSTEN. Det er den berømte frokost, hvor alt kan ske. De fleste af os kommer altid klædt i vores flotteste outfit, og vi prøver altid, at gøre et så stort et indtryk på vores kolleger, venner og familie, at de vil huske os indtil næste års julefrokost.

Hvis du vil gøre det bedste indtryk med dit udseende, så er det vigtigt, at du vælger tøj, der passer godt sammen i farverne. Dit slips skal især passe godt ind i outfittet. Det er selvfølgelig tilladt, at tage de sjove slipse på som kan spille julemelodier, men er det din første julefrokost med dine nye kollegaer, så vil du helst gøre så fint et indtryk som muligt, og bruge dette års julefrokost på, at lære deres traditioner og være måder, at kende.

Hvilke farve slips skal jeg vælge?

Den sorte slips symbolisere magt og selvtillid, og derfor ser du ofte ledere gå i sorte slips. Dertil går sort også rigtig godt med stort set alle farver, og du går aldrig galt i byen med sort.

Det blå slips symbolisere hæderlighed og pålidelighed. Dertil fremstår du i kvindernes øje som en moden mand, hvilket jo altid er et plus.

Det røde slips er et symbol på styrke samt evnen til ,at imponere. Røde slipse har også en tendens til, at tiltrække mere opmærksomhed, hvilket gør det meget velegnet til en fest eller en bytur, men kan bestemt også bruges til en romantisk middag i byen.

Det hvide slips er, ligesom det sorte slips, en klassiker, og kan bæres med stort set alle skjorter og trøjer.

Dette var bare et lille uddrag af alle de slipse farver der findes, og det bedste du kan gøre er egentligt bare, at prøve lidt af hvert, og finde det du syntes repræsentere dig bedst.

Køber du dit slips i byen, skal du ofte af med 300 kroner og op efter for et normalt slips, lavet i polyester. Køb derfor dine slipse på nettet, hvor du kan få de samme slips for bare 100 kroner. Der er altså mange penge, at spare. Dertil sparer du også fragten, hvis du køber 2 eller flere slipse. Du kan altså få op til 3 slipse til samme pris som det der hænger nede i byen, leveret gratis til døren dagen efter.

CTA-knap

Hvis du har problemer med, at binde dit slips? Så vil jeg anbefale dig, at se denne video. Den kan helst sikkert lære dig det.

Kategorier:

Ingen svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *