Skal du have lavet nye negle?

Der er ikke noget mere feminint end nogle flotte lange negle, der er godt vedligeholdt. Det kan gøre, at ens hånd ser slankere ud, og det ser også pænt ud i kombination sammen med sine ringe. Der er mange fordele i at få lavet kunstige negle – særligt hvis du har problemer med at gro dine egne negle. Læs med i denne artikel, og hør mere om dine muligheder, når det kommer til kunstige negle.

Press – on negle

Der findes flere forskellige negle, som du kan vælge imellem. En af dem er press on negle. Det er negle, som du selv kan påføre med hjælp af noget stærkt lim. Du kan købe press on i Matas eller i andre beautyshops. Du skal gøre dine negle parate til press-on negle. Det kan du gøre ved at file dem godt, så de er mere ru. Det gør, at limen klistrer bedre og neglen kan sidde på i længere tid. Der findes mange flotte forskellige press on, som du kan vælge imellem. Både helt naturlige til de mere ekstreme og lange.

Shellak negle

Shellak-negle er en type kunstige negle, hvor du får en UV-lysbehandling. Dette gør neglene hårde og skinnende. Shellak-negle holder normalt i ca. to uger, før de begynder at flække. De skal files lidt kortere end dine naturlige negle, så limen sidder bedre fast. Shellaknegle er ideelle for dig, der gerne vil have flotte negle at se på i længere tid. Herudover vil det også være med til at styrke dine negle mere, så de kan få lov til at vokse sig lange og stærke. Du kan enten få lavet shellak negle hos professionelle, men du kan også selv kaste dig over projektet. Du kan finde alt det rette udstyr på en hjemmeside som Wicky Hannah.

Akryl negle

Akrylnegle er nok den mest populære type kunstige negle. Denne blanding påføres på dine naturlige negle med en pensel og danner en hård, plastiklignende belægning på dine negle. Du kan få akrylnegle i forskellige længder, former og farver. De holder normalt i langt længere tid end nogle af de andre. Dog er der stor sandsynlighed for at de knækker, da nogle får lavet dem meget lange. Så hvis du overvejer at få kunstige negle, er der mange forskellige muligheder at vælge imellem. De har alle deres egne fordele og ulemper. Overvej, hvad der er vigtigst for dig, før du træffer en beslutning. Der er mange gode muligheder derude, så du finder helt sikkert den perfekte løsning til dig.

Kategorier: