Friske og enkle sommersmykker

Foråret er endelig kommet, og det er den perfekte tid til at puste lidt ny energi ind i vores stil. Det er tid til blomstrede kjoler og friske farver, men har du de rette smykker, som passer til det hele? Læs med her om forskellige smykker, hvis enkelthed gør dem perfekte til sommeren.

Den elegante ankelkæde

Et smykke, som bestemt er kommet tilbage for at blive, er den fine ankelkæde. Den er en skøn tilføjelse til din smykkekollektion, særligt fordi den er så universel og kan bruges til enhver lejlighed. Den kan løfte hverdagslooket ved at titte frem, hvor buksebenet slutter, og er rigtig sød til et par sneakers. Men den kommer særligt til sin fulde kraft sammensat med en smuk stillet og en elegant kjole. Selvom ankelkæden er smuk året rundt, så betragtes den mest, som det perfekte sommersmykke. Når du endelig kan vise de sommerbrune ben frem med shorts og sommerkjoler, kan du med fordel dekorere med en enkelt kæde af sølv eller guld. Smykket passer også godt til stranden, og ser smart ud til sandaler og en bikini.

Vandfaste smykker

En rigtig god ting at holde øje med, når du leder efter lækre sommersmykker, er hvorvidt smykket er vandfast. Der findes nemlig mange varianter af smykker, som er særligt behandlet, så smykket ikke mister sin farve eller får uheldige plamager efter års brug. Dette er en fordel hele året rundt, men særligt om sommeren, hvor man ofte tilbringer tid ved poolen eller ved stranden, og derfor udsætter sine smykker for en del vand. Med vandfaste smykker kan du fortsat se stilren og elegant ud, uden bekymringerne om slid på smykkerne. Vandfaste ringe er f.eks. meget praktiske, til når du vasker hænder eller vasker op. Ved udelukkende at købe smykker der er vandfaste, sikrer du dig at have glæde af dine favoritsmykkerne i årevis.

Kategorier: