Skab god forbindelse til dit barn med en personlig børnebog

Personlig børnebog

Som forælder kan det være svært at nå ind til sit barn. Det kan det, fordi børn ofte har svært ved at kommunikere deres følelser og selv at forstå, hvorfor de reagerer, som de gør. Hvis du mangler et godt redskab til at få en god forbindelse til dit barn, så kan det være, du skal prøve med en personlig børnebog. Det kan du læse mere om i denne artikel.

 

Tag på eventyr sammen

Med en personlig navnebog kan du og dit barn tage på en personlig rejse sammen. Du kan bruge barnets navn i historien, så barnet bedre forstår sine følelser. Det kan give en god anledning til refleksion mellem barn og forælder, så I begge forstår, hvordan barnet har det. Man skaber også en god forbindelse til sit barn, når man læser en historie sammen. Så har I noget, I er fælles om. Det kan være enormt gavnligt for både barn og forælder.

 

Lær at sætte ord på tanker og følelser

Børn kan have svært ved at sætte ord på tanker og følelser, og som forælder kan det være svært at vide, hvordan man bedre kan hjælpe dem til det. Børn lærer af virkeligheden, men de lærer også af de historier, vi fortæller dem. En god historie kan formidle følelser, så barnet bedre kan forstå, hvorfor det eksempelvis reagerer på en bestemt måde. Det kan også hjælpe dig til at blive en bedre forælder, fordi du nu har en bedre forståelse for, hvordan dit barn har det.

 

Boost dit barns selvforståelse

Børn skal lære at forstå sig selv, men det er en hård opgave, og derfor har de brug for hjælp. Det er din opgave som forælder at hjælpe dem med dette, og du kan få god hjælp gennem en personlig børnebog.

Kategorier: